Ensign
Join Date: Jun 2012
Posts: 17
# 351
03-19-2013, 08:10 PM
Quote:
Originally Posted by earlgrey999 View Post
Now its even worse for me.

If I'm lucky I get to the character selection screen before a disconnect.
But as soon as I pick one, I get disconnected...
This has been my experience too - and it is STILL occurring.
Lieutenant
Join Date: Dec 2012
Posts: 60
# 352
03-19-2013, 08:36 PM
At the moment I can't even log into my characters. Once I log in I get to the character selection screen, I pick a character, then BAM the server times me out almost instantly. I've tried logging in three times in the last 5 minutes or so and I can't hop onto a character. I'm considering playing something else right now, although I would like to hop on and refine dil.
Ensign
Join Date: Nov 2012
Posts: 17
# 353
03-20-2013, 03:12 AM
Its a fact that some people experience issues with this game that others dont, it doesnt necessarily mean there is not a problem on their end.

I had problems such as this two weekends ago, and came to the forum's for info to find a third party issue on their end was causing issues with STO and Champions also, but wasnt effecting EVERYONE and over 24 hours is was eventually sorted out.

However, I came to play couple days ago and found the server down for "emergency maintenance"... which I was worried about because I hadnt had any issues since the third party solved their issue.

Sure enough, when the server's came back up, i went to login in and was immediately ejected from the loading map screen... the "safe or normal mode" option was given, telling me that it was an error with the game. Since then I have been booted while map changing or lost connection mid assignment/STF no less than once every hour.

Im pinging in the low 100s and have a great internet connection, and I am running a next to brand new HP Envy, which has had no issues whatsoever with other MMOs. There is definately bugs hiding in the cracks, however I think instead of a exterminator they just create a bigger bug to eat the others :/
Lt. Commander
Join Date: Aug 2012
Posts: 114
# 354 connection issues
03-20-2013, 07:53 AM
I was just playing a mission and it keeps disconnecting me for no reason, now is there an issue cryptic side or what?

I have re-started my router several times and even rang BT to see if there are any issues with my line but they have reported back saying the line is just fine.

anyone else getting the stuttering while gaming or?
Lieutenant
Join Date: Jun 2012
Posts: 41
# 355
03-20-2013, 01:29 PM
I can barely log on at the moment. And even after lengthy load screen, I terrible leg. Can't even move....
GIVE US THE FLEET HEAVY ESCORT (without CARRIER)!
TYPHOON! Enough said...
Ensign
Join Date: Oct 2012
Posts: 3
# 356
03-20-2013, 01:56 PM
I just switched to a wireless connection in the house, so that COULD account for SOME of my latency, but... no, not really. I can't stay connected for anything right now.
Lt. Commander
Join Date: Jul 2012
Posts: 127
# 357
03-20-2013, 03:00 PM
timeouts, disconnections, server not responding... and massive lags resulting in slideshow, what the hell?
this game gets more and more unplayable
Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 668
Way am i getting kicked for no reason i am a Life Sub there should be no reason way i should be getting freaking kicked.I paid for the game.And i just had my internet problems fixed so i know for a fact it is not me.

These internet losses need to be fixed.This should be main top priority.

contacting nettest server..
Local IP:
Ping: 30.6 msec
Port: 80: 566 KB/sec 28 KB/sec 627 KB/sec 500
Port: 80: 333 KB/sec 30 KB/sec 478 KB/sec 500
Port: 443: 646 KB/sec 43 KB/sec 749 KB/sec 500
Port: 443: 566 KB/sec 34 KB/sec 717 KB/sec 500
Port: 7255: 372 KB/sec 21 KB/sec 451 KB/sec 500
Port: 7255: 549 KB/sec 24 KB/sec 602 KB/sec 500
Port: 7003: 355 KB/sec 21 KB/sec 438 KB/sec 500
Port: 7003: 349 KB/sec 16 KB/sec 412 KB/sec 500
Port: 7202: 753 KB/sec 38 KB/sec 828 KB/sec 500
Port: 7202: 340 KB/sec 18 KB/sec 418 KB/sec 500
Port: 7499: 819 KB/sec 30 KB/sec 884 KB/sec 500
Port: 7499: 359 KB/sec 18 KB/sec 431 KB/sec 500
Port: 80: 375 KB/sec 29 KB/sec 480 KB/sec 500
Idle NIC bandwidth Send: 2 KB/sec Recv: 20 KB/sec
Lieutenant
Join Date: Jun 2012
Posts: 59
# 359 Game is unplayable now!
03-20-2013, 06:50 PM
I have been having some serious server issues! I`ve dced about 10 times now! plus a ton of rubberbanding ans lag! I haven`t seen it this bad ever! Game is unplayable now! I`m pretty stuborn when it comes to trying to play despite The Server issues! but tonight was bad enough where I gave up playing! gonna try again tommorow! but The way things have been the last week i`m not holding out hope!
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,563
# 360
03-20-2013, 08:37 PM
The problems have stopped for me. Connection seems fine.

And holy crap, no response from Cryptic still.
@HyperLimited
Join Date: Oct 2009 - My Youtube Stuff
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 02:40 AM.