Ensign
Join Date: Jul 2012
Posts: 3
# 1 Discharging a ship
07-02-2012, 05:42 AM
Hi All,

Need some help please

I have gutted my old old ships and wish to discharge some for room to buy some more.
Making sure they are not my current ship I click on discharge and the text box opens up where I need to type the name of the ship in full caps

However the text field is already populated with the name, I can not click on that text box to remove or edit it NOR can I click on OK

Any help or advice would be Super

Many thanks

BAC

Last edited by bac20; 07-02-2012 at 05:43 AM. Reason: Wrong title
Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 362
# 2
07-02-2012, 06:40 AM
The ship name is only there until you start typing.
Ensign
Join Date: Jul 2012
Posts: 3
# 3
07-02-2012, 08:56 AM
Many thanks for your help have done it now
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 07:03 AM.