Lt. Commander
Join Date: Jun 2012
Posts: 154
# 1 conecting to account server
07-04-2012, 07:49 AM
can anyone help as I'm getting this on holodeck and tribble.

I am constantly timing out..

all help appreciated..


www.spacewolves.org
Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 2,007
# 2
07-04-2012, 07:58 AM
You may want to edit your sig. URLs have been added in for a few days.

Might be helpful if you provided the results from the two tests in this sticky:

http://sto-forum.perfectworld.com/sh...d.php?t=225155

You may also want to search the forums as this has been discussed previous;y but those two tests really are the first step.
---
Took 20 minutes to get that screencap and her arm is still doing through the armrest
Dr. Mike's Steak Dinner

35 Starbase Projects done. 715 Projects remaining
Lt. Commander
Join Date: Jun 2012
Posts: 154
# 3
07-04-2012, 09:48 AM
thx mike for the info..

I don't seem to have a search function, as I did look for it..

just strange that it worked yesterday now today not..

thx dude..


www.spacewolves.org
Lt. Commander
Join Date: Jun 2012
Posts: 154
# 4
07-04-2012, 12:57 PM
done it and it still dose not work...

flip me never had this problem ever..

PW have really screwed up my account.

maybe i'll have to contact my cedit card and reclaim the ships I can not use..


www.spacewolves.org
Ensign
Join Date: Jul 2012
Posts: 5
# 5
07-04-2012, 02:35 PM
Im having trouble logging in too.

I get to the character screen and afterwards it gets stuck on "retrieving list of maps" and then boots me back to the login screen.

Sometimes it even starts loading (2-3 times out of 30+ tries) but constantly shows "server not responding" and kicks me out again.

Worked fine on monday.

Here from the Clientservercomm.log:
120704 20:58:30 80 Client[0]: GameServer link disconnected (208.95.184.214:7045). Reason: socket was shutdown(10054:Connection reset by remote host) (socket error 10054: Connection reset by remote host)
120704 20:58:35 81 Client[0]: ChatRelay link disconnected (208.95.184.43:7413). Reason: gclChatConnect_Logout(997:Unknown socket error) (socket error 997: Unknown socket error)
120704 20:59:59 82 Client[0]: LoginServer link attempting connect: 208.95.184.192:7001
120704 21:02:03 83 Client[0]: LoginServer link disconnected (208.95.184.192:7001). Reason: gclLoginFail(997:Unknown socket error) (socket error 997: Unknown socket error)
120704 21:20:59 14 Client[0]: LoginServer link attempting connect: 208.95.184.129:7001
120704 21:26:21 15 Client[0]: LoginServer link disconnected (208.95.184.129:7001). Reason: gclLoginFail(997:Unknown socket error) (socket error 997: Unknown socket error)
120704 21:28:15 16 Client[0]: LoginServer link attempting connect: 208.95.184.43:7001
120704 21:28:15 17 Client[0]: LoginServer link disconnected (208.95.184.43:7001). Reason: async_bytes_read < 0(997:Unknown socket error) (socket error 997: Unknown socket error)
120704 21:29:16 18 Client[0]: LoginServer link attempting connect: 208.95.184.192:7001
120704 21:31:19 19 Client[0]: LoginServer link disconnected (208.95.184.192:7001). Reason: gclLoginFail(997:Unknown socket error) (socket error 997: Unknown socket error)
120704 21:31:19 20 Client[0]: ChatRelay link disconnected (208.95.184.43:7403). Reason: gclChatConnect_Logout(997:Unknown socket error) (socket error 997: Unknown socket error)
120704 21:32:09 21 Client[0]: LoginServer link attempting connect: 208.95.184.42:7001
120704 21:33:17 22 Client[0]: ChatRelay link disconnected (208.95.184.43:7404). Reason: socket was shutdown(10054:Connection reset by remote host) (socket error 10054: Connection reset by remote host)
120704 21:33:46 23 Client[0]: LoginServer link disconnected (208.95.184.42:7001). Reason: socket was shutdown(0:No error) (socket error 0: No error)
120704 21:33:46 24 Client[0]: GameServer link attempting connect (208.95.184.214:7045).
120704 21:33:51 25 Client[0]: GameServer link unresponsive for more than 5 seconds.
120704 21:33:56 26 Client[0]: GameServer link being forcibly disconnected by client (208.95.184.214:7045): Timed out connecting to GameServer
Ensign
Join Date: Jul 2012
Posts: 5
# 6
07-04-2012, 11:49 PM
Here some tests:

Nettest after 10-15min (its still running):

unable to allocate performance buffer
contacting nettest server..
Local IP: 80.219.238.202
Ping: 157.9 msec
Port: 80:

And a tracert:

1 * * * Zeit?berschreitung der Anforderung.
2 10 ms 11 ms 11 ms 217-168-53-149.static.cablecom.ch [217.168.53.149]
3 12 ms 11 ms 12 ms 62.2.4.177
4 13 ms 15 ms 12 ms ch-zrh02a-ra1-xe-5-1-0.aorta.net [84.116.134.58]
5 13 ms 15 ms 15 ms ch-zrh01b-ra1-ae-1.aorta.net [84.116.134.142]
6 19 ms 15 ms 16 ms 213.46.171.42
7 119 ms 120 ms 121 ms xe-1-2-0.bos11.ip4.tinet.net [89.149.183.13]
8 121 ms 124 ms 124 ms internap-gw.ip4.tinet.net [77.67.77.54]
9 119 ms 122 ms 121 ms border11.te8-1-bbnet2.bsn.pnap.net [63.251.128.104]
10 122 ms 124 ms 124 ms cryptic-3.border11.bsn.pnap.net [216.52.61.78]
11 121 ms 124 ms 124 ms 208.95.185.41

I would really love to login again :-(
Lt. Commander
Join Date: Jun 2012
Posts: 154
# 7
07-05-2012, 12:59 AM
this is driving me nuts...

nothing I do works...

what the hell changed as I did nothing to alter things....


www.spacewolves.org
Lt. Commander
Join Date: Jun 2012
Posts: 154
# 8
07-05-2012, 02:23 AM
EU servers are blocked US servers work..

whats going on..


www.spacewolves.org
Lt. Commander
Join Date: Jun 2012
Posts: 157
# 9
07-05-2012, 03:15 AM
not good in US peek times it lags lags lags i had no problems with lag using the EU proxy
Ensign
Join Date: Jul 2012
Posts: 5
# 10
07-05-2012, 06:30 AM
Whatever you guys just did, it worked. I can finally get on the server again.

Thx
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 02:59 AM.