Lt. Commander
Join Date: Jun 2012
Posts: 126
# 121
07-06-2012, 03:47 PM
Quote:
Originally Posted by darkstarkirian View Post
I still don't see anything about KDF having visable body armor or kits...
+1. this right here^^
Lt. Commander
Join Date: Jun 2012
Posts: 193
# 122
07-06-2012, 03:50 PM
Quote:
Originally Posted by teklionbenrasha View Post
Hang on a second. These "fleet" ships, what makes them "fleet" ones? Do they belong to us, or do we buy them for the fleet, which then loans them to its members?
You may want to listen to the Ship podcast as Al Rivera said that if you leave the fleet, you lose the ship and fleet items as those are tied to that fleet and it seems they do not want a bunch of fleet hoppers jumping in grabbing ships then leaving.
Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 698
# 123
07-06-2012, 03:54 PM
Just checked my Galor over and it now has 3 Sci Console slots
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 62
# 124
07-06-2012, 03:57 PM
Quote:
Originally Posted by oracle54 View Post
Transwarping to the base and then leaving the system takes you back to where you activated transwarp. Not sure if intentional or bug, but do not like.
I think this is perfect. If I'm missioning off in Cardie space I can visit starbase, and then go back to what I'm doing, not ending un in Eta Frakin'Eridani all the time.
Maybe they could add a button list like at the academy, so you can beam out to
-previous location -or-
-Eta eridani sector space
Empire Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,032
# 125
07-06-2012, 04:06 PM
Quote:
Originally Posted by verlaine11 View Post
Just checked my Galor over and it now has 3 Sci Console slots
I imagine the Bug wil get a second Sci lot, and the D'kora a forth Eng slot.
Handle: @kirian_darkstar
Registered: Oct/2009 , LTS : Feb/2011
Fleets: Warriors of the Phoenix, Kirian Industries
Three years and still no Captain Klaa hair...
Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 51
# 126
07-06-2012, 04:06 PM
Quote:
Originally Posted by darkstarkirian View Post
I imagine the Bug wil get a second Sci lot, and the D'kora a forth Eng slot.
Nope, Bug got a 5th tactical console slot.


DEVs, please move all the new ships in its own Fleet Store. Putting them into the ship vendor is just a big mess.
Lifetime - Joined 2008 - U.S.S. Kilimanjaro - Inner Circle
Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 546
# 127
07-06-2012, 04:22 PM
Jem ship has a 5th tact slot 2k hp and some shields boosted.

Btw jem set visuals are broken. REX can you tell QA about it please. Also when changing sets or turning visuals on and off the preview ship window to the left of the pane has a white box come up.
Lt. Commander
Join Date: Jun 2012
Posts: 108
# 128
07-06-2012, 04:36 PM
Quote:
Originally Posted by cptskeeteruk View Post
Jem ship has a 5th tact slot 2k hp and some shields boosted.
I bet this is the reason Gozer is leaving.
Lieutenant
Join Date: Jun 2012
Posts: 54
# 129
07-06-2012, 04:49 PM
though I only had 517 MB's to patch for this new update, I am now in my 20th minute downloading it. even though I am on a 100mb broadband line from England.

[invents thumb twiddling game and sends spec's to Matel in mean time]
Commander
Join Date: Jun 2012
Posts: 374
# 130
07-06-2012, 04:50 PM
i love my bug, now
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 09:19 AM.