Survivor of Romulus
Join Date: Jun 2012
Posts: 224
# 1 Game Launcher Crashing
07-09-2012, 04:48 PM
3 weeks ago my game launcher started running slow.http://sto-forum.perfectworld.com/im...lies/frown.gif
2 weeks ago it totally crashed on the main machine.http://sto-forum.perfectworld.com/im...milies/mad.gif
Today there was an update and all was well until I tried to change from the Tribble server to the Hollow deck server. Now the Game Launcher has crashed again.
I tried to re-install the Launcher and no effect. The Launcher is still crashed.
Can the powers that be provide an solution to this problem.
The back up machine is still running the game.
Thank you all for your time and assistance. http://sto-forum.perfectworld.com/im...lies/smile.gif
Banned
Join Date: Jun 2012
Posts: 217
# 2
07-09-2012, 05:21 PM
Ok glad mself adn others aren't alone (well this is bad, but you get what I'm saying hopefully haha).
Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 2,007
# 3
07-09-2012, 05:27 PM
Can you look in your errors.log file to see what's in there? Minne is located in the C:\Users\Public\Games\Cryptic Studios\ directory.
---
Took 20 minutes to get that screencap and her arm is still doing through the armrest
Dr. Mike's Steak Dinner

35 Starbase Projects done. 715 Projects remaining
Empire Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,032
# 4
07-09-2012, 05:30 PM
Quote:
Originally Posted by fencer8 View Post
3 weeks ago my game launcher started running slow.http://sto-forum.perfectworld.com/im...lies/frown.gif
2 weeks ago it totally crashed on the main machine.http://sto-forum.perfectworld.com/im...milies/mad.gif
Today there was an update and all was well until I tried to change from the Tribble server to the Hollow deck server. Now the Game Launcher has crashed again.
I tried to re-install the Launcher and no effect. The Launcher is still crashed.
Can the powers that be provide an solution to this problem.
The back up machine is still running the game.
Thank you all for your time and assistance. http://sto-forum.perfectworld.com/im...lies/smile.gif
hmm, seems to be working for me.

I once had the problem that it would lock up between changing from Holodeck and Tribble before the patch check was done, before the patch/cancel turned to Engage.
But usually if I wait for it to cycle, it resolves itself.
Handle: @kirian_darkstar
Registered: Oct/2009 , LTS : Feb/2011
Fleets: Warriors of the Phoenix, Kirian Industries
Three years and still no Captain Klaa hair...
Survivor of Romulus
Join Date: Jun 2012
Posts: 224
# 5 Error message
07-10-2012, 02:32 PM
The Error message is 110514 19:09:50 2 [1] ESC : The patchclientlib is returning error code : 29\nThe net comm was not able to create a link for the patcher.
This is the error that comes up when I try to use the Game Launcher.
Ensign
Join Date: Jun 2012
Posts: 1
# 6
07-11-2012, 07:20 PM
Same for me, I can't get in either. *cries*
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 5,163
# 7
07-12-2012, 05:39 PM
every time i get to about Charater log on the game crashes i let the thing do its file check and still dose the same
Career Officer
Join Date: Jul 2012
Posts: 2
# 8
07-12-2012, 08:53 PM
I keep getting kicked when it gets to "Retrieving character list". Every time i try i get crashed to desktop =o( cant play the game at all...
Ensign
Join Date: Jul 2012
Posts: 2
Every time I have attempted to Launch the game, I keep getting the message "Unable to connect to Patch Server, Connection idle too long" This is after I log in and I get the Black screen with the "Cryptic" is large gold lettering. I then attempt to verify all files, usually takes 20 minutes and then attempt to relaunch. I did try to redownload the launcher exe file to reinstall and that did not work either.
Ensign
Join Date: Jul 2012
Posts: 12
# 10
07-12-2012, 11:48 PM
Ever since the Season 6 update went live, my launcher works fine, launches the client, then the client crashes mid-load. No error messages, just Windows asking to close the program. I tried having the launcher force-verify the client files, and they came back fine. Is anyone else getting this problem since Season 6 went live?
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 05:41 PM.