Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 26
# 31
07-12-2012, 12:40 PM
It isn't surprising the servers are straining under the mass amount of connection attempts coming in in such a small amount of time. Might be a good idea to contain your excitement and wait a little longer. I'm not even going to try and login until tommorow at the earliest.
Republic Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 51
# 32
07-12-2012, 12:40 PM
im sure it cuz of the overload rite now. be patient and im sure everyone will get on
Republic Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,281
# 33
07-12-2012, 12:40 PM
I got 40% loading a map before disconnect. Argh! I just want to set fleet starbase permissions!!! I'm not going to play right now.
___________________________
@Commadore_Bob; Joined Jul 2009; That post count + 20,000
Click on my sig to view Family-Friendly Youtube Videos
I also now have a logo shop. Click my sig!
Click here to watch my STO play-through video series.
Ensign
Join Date: Jul 2012
Posts: 9
# 34
07-12-2012, 12:40 PM
Ah yes.....patch day is upon us again at last. Let all of those new to it cry, and the rest of us find other things to do while the servers stabilize.
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,411
# 35
07-12-2012, 12:41 PM
Retreiving Characters for 30 sec or so the connection timed out.
Same as everyone else
Ensign
Join Date: Jun 2012
Posts: 8
# 36 me thinks
07-12-2012, 12:41 PM
they need a bigger barn door to let every one in faster
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 2,901
# 37
07-12-2012, 12:41 PM
Launcher says.. Forum Website Down for Maintinance...


Have we all been ported to the TOR Forums then???

<Chuckle>
...... DaveyNY ...STO Forum Member since February - 2009
..............Star Trek Fan since Thursday Sept. 8th, 1966
There are No Longer any STO Veterans... We're Just People who have Played the Game for the last 4.5 years.
I Really Do Miss the little TOP Button at the bottom of the threads.
Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 138
# 38
07-12-2012, 12:41 PM
I've already played the Server Not Responding game, is this repeat content
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 214
# 39
07-12-2012, 12:41 PM
You need to rename Holodeck to 'Shard of Possibilities'
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 40
# 40
07-12-2012, 12:41 PM
Well, I was logged in, but transwarped to Earth and then got booted, can't get back in.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 04:34 PM.