Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Ensign
Join Date: Jun 2012
Posts: 24
I resubscribed last night to avoid the queues after trying several times to login, only to get disconnected within a minute and pushed further down the queue.

I can login with the gold access now fine, but staying in is another matter, the game is laggy (I'm in the uk with a 30mb connection) and I am far to frequently dropped out to the in game login screen.

Plus trying to buy anything from the exchange at all is futile as your told you cannot purchase this item at this time constantly.

Please please emergency patch this...
Lieutenant
Join Date: Jun 2012
Posts: 92
# 12
07-13-2012, 08:24 AM
That probably explains why I couldn't look up items in an attempt to undercut prices effectively
Just can't let go of the Excelsior...
Join Date: Aug 2008
Lt. Commander
Join Date: Jul 2012
Posts: 117
# 13
07-13-2012, 08:27 AM
Not to get off topic but I have see some people complain about the game queing them to log in and then they get kicked. While I had to que in last night I didnt today. I also didnt get booted either. I did have to log out and back in after some weird glitch that caused a looping audio that was around even after the new fleet mission was over. But logging back in last night resulted in no que to get in.

I have to say those that became a subscriber over that I think just threw their money away as its a rolling issue and not a problem for everyone.
Rihannsu
Join Date: Jun 2012
Posts: 3,863
# 14
07-13-2012, 08:35 AM
Uk here as well and it seems fine to me.

try changing the proxy around on the launcher options. sometimes helps.

House of Cards - Lvl 46 Fed mission
Ensign
Join Date: Jun 2012
Posts: 6
# 15
07-13-2012, 09:21 AM
I don't find the game unplayable, as I have managed so far. There are a few things though that are frustrating. The exchange being one, strange flickers in random places being another. And certain areas where I can't move and have to go elsewhere has also caused me to find work arounds.
Lt. Commander
Join Date: Jun 2012
Posts: 120
# 16
07-13-2012, 09:41 AM
I found that force-verifying files helped me with some lag issues and with a very slow launcher.

That didn't help with the Exchange problem, which I ran into as well..
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,032
# 17
07-13-2012, 09:57 AM
I am able to log in and stay logged in just fine; but the game has been VERY laggy since the launch of S6.

The content has far exceeded my expectations, and I'm sure some of the bugs will get worked out, but the lag is my biggest worry.
Vice Admiral Aznia Deet, Federation Ambassador, U.S.S. Federalist
Former PWE Community Team Lead
Join Date: Jun 2012
Posts: 9,046
# 18
07-13-2012, 10:07 AM
Hi Captains,

Just wanted to check-in to let you know we are aware of the issues with the in-game exchange and are working on a resolution. Thanks for your patience

Cheers,

Brandon =/\=
Brandon "BranFlakes" Felczer | Former Community Team Lead for Perfect World Entertainment
Ensign
Join Date: Jun 2012
Posts: 16
# 19 game dev
07-13-2012, 10:14 AM
I have noticed that this might not be a bug,
I was used to use search trough the " ALL " tab part,
Exchange seemingly works good for me,
if Im more specific and choose the correct tabs,
items I sell comes up there.

All though Ive noticed that the new sorting
has a calculations I can not wrap my head around

I would also like to see to ignore certan items/things
for example browsing trough DOFFs, Id like to only see FEDs

And a word of undercutting, Im all for it, its makes an interesting
and fun market to experience and be interactive with.

I would how ever like to protect new comers, youngsters &
also the occasional drunk persons etc
Would be good if well known expensive items have a secure feature so
you for example do not give away an item just because you forgot to put a extra zero.
Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 951
# 20
07-13-2012, 10:40 AM
Quote:
Originally Posted by andomiind View Post
I have noticed that this might not be a bug,
I was used to use search trough the " ALL " tab part,
Exchange seemingly works good for me,
if Im more specific and choose the correct tabs,
items I sell comes up there.
That is a bug. It's just an old bug and will probably never be fixed. The new bug actually makes purchasing items impossible. I will see many items for sale, but will get a message that says "unable to purchase item at this time." It happened on over half the items I tried to buy and seemed completely random on which items I could and could not buy.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 06:20 PM.