Ensign
Join Date: Jul 2012
Posts: 7
# 1 Account Verification code?
07-14-2012, 08:03 AM
its been 30 mins and still have not yet recieved the code in my email.
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 2,024
# 2
07-14-2012, 08:08 AM
Be sure to look in your Email Client's 'SPAM' Folder, as commercial mailings often end up there...
Ensign
Join Date: Jul 2012
Posts: 7
# 3
07-14-2012, 08:12 AM
i have and nothing
Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 2,007
# 4
07-14-2012, 08:28 AM
if it;s a typical mail server, it'll retry once an hour if it doesn;t go through the first time.

You are you using for a mail provider?
---
Took 20 minutes to get that screencap and her arm is still doing through the armrest
Dr. Mike's Steak Dinner

35 Starbase Projects done. 715 Projects remaining
Ensign
Join Date: Jul 2012
Posts: 7
# 5
07-14-2012, 08:37 AM
gmail for one account and yahoo for the other and niether one still hasn't got it
Ensign
Join Date: Jul 2012
Posts: 1
# 6 account verification
07-14-2012, 10:10 AM
dido. any way to resend the e-mail?
Ensign
Join Date: Jul 2012
Posts: 7
# 7
07-14-2012, 10:28 AM
ya i tried couple of times
Commander
Join Date: Jul 2012
Posts: 426
# 8
07-14-2012, 11:01 AM
According to PWE support, the only way to trigger it to resend is to try logging in again. You can also disable Account Guard via the Create/Manage Subscriptions page... but you need the authorization code to access that page.

I know my email works fine. In fact, I've tested my email to be absolutely certain the problem isn't on my end. I can send and receive just fine unless it's coming from PWE. This would suggest (to me at least) that there is something wrong with their system.

I guess the only thing we can do is wait because the solution PWE support gave me still requires the code.
Demons run when a good man goes to war.
Ensign
Join Date: Jul 2012
Posts: 7
# 9
07-14-2012, 03:25 PM
ya i tried resending the code 20 times. I have a friend he got his with no problem
Ensign
Join Date: Jul 2012
Posts: 7
# 10
07-14-2012, 03:28 PM
the problem is random, I have 3 accounts and two are having this issue the other got the code with no problem within seconds but the account that didnt get it has my lvl 50 so hope to fix it i hate to start over
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 12:28 AM.