Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Ensign
Join Date: Jun 2012
Posts: 13
title kinda sez it all i think, ive noticed it a few times in the last 2 days that when i deploy a torpedo turret near enough to an enemy it does nothing at all is it a known bug/issue?

thanks
Lt. Commander
Join Date: Jul 2012
Posts: 123
# 2
07-17-2012, 10:54 AM
I know this is the case with deployable phaser turrets and I believe I saw it with deployable disruptor turrets as well. Some starbase missions require deployable turrets as a component. I don't know if this includes the turrets you're using, but maybe you should hold on to them.
Ensign
Join Date: Jun 2012
Posts: 13
# 3
07-18-2012, 04:21 AM
yeah have asked a few people around, seems all are having the same problem, hoping dev's will read this and fix, although from what ive been reading around the forums theyve got a lot on their hands at the mo' lol
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 03:54 AM.