Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Ensign
Join Date: Jul 2012
Posts: 4
Today two of my Fleetmates deposit 6 mio. Energy Credits.
It showed up in the Storage Log but the balance stayed the same as before.

When i withdrew these 6 mio. Energy Credits the balance went down the exact amount i took.

That said we are currently missing 6 mio. Energy Credits, that seem just burned.

Now the question: is this just an issue due to some lags or is this maybe a real bug?

p.s.: Even after 20 to 30 min no change in Fleet Energy Credits balance.
Rihannsu
Join Date: Jun 2012
Posts: 13,584
# 2
07-21-2012, 08:59 PM
um... did you have room in inventory for the credits? silver players are limited to 10M in inventory.
HAIL HYDRA!

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
I can haz joystick!
MMOs aren't charities. Corporations are supposed to make a profit. It's what they do.
Commander
Join Date: Jun 2012
Posts: 278
# 3
07-21-2012, 11:45 PM
the fleet bank isnt restricted to 10 mil..........

join date: Jan. 2012
Ensign
Join Date: Jul 2012
Posts: 4
# 4
07-22-2012, 02:56 AM
Quote:
Originally Posted by markhawkman View Post
um... did you have room in inventory for the credits? silver players are limited to 10M in inventory.
Its all about the Fleetbank ^^

But yes i can carry more then 10 mio. on my own chars.

-----------

Ok i checked the Fleetbank again... the Credits are still missing.

The funny thing is i just placed 100k in the Fleetbank and its showing up correctly but the 6 mio. from our Fleetmembers didn't.

Any idea?
Rihannsu
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,576
# 5
07-22-2012, 03:56 AM
Had a similar issue in my fleet.

Aside from the fact that all the deposit/withraw privileges were reset after Season 6 launch, when one person tried to deposit a small amount of EC, he lost his money, but it didn't appear in the bank. When I tried to deposit and withraw 1 EC for a test, it all worked fine, but when the other person tried the same with the same amount, that 1 EC never appeared in the bank. Had to disable all privileges for now, so that people won't lose any of their currency.
Ensign
Join Date: Jul 2012
Posts: 4
# 6
07-22-2012, 05:07 AM
We changed the privileges back as they were after S6 launch, but now i provoked them all until this is resolved.

I mean seriously we burned 6 mio. credits due to a game bug.... we want it back!
Starbase is expensive enough.

I hope the Devs are looking into this issue, as this is really annoying.
Ensign
Join Date: Jul 2012
Posts: 4
# 7
07-25-2012, 02:35 AM
bump
Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 2,007
# 8
07-25-2012, 04:41 AM
Guess I get to play the heavy yet again.

Quote:
Originally Posted by darkz5 View Post
bump
Just as a FYI, 99.9% of the time, devs don't respond. If that's what you're waiting for, don't hold your breath.

It's one of those it will either get fixed within the next month or so or you'll never see a solution. I know last time this came up, some searching showed previous threads on the problem so this appears to have been an issue for a while now.

Oh and the ecs are gone. You can suggest to the players that they open up GM tickets in game (/bug from the zone chat command line) but chances are they won't refund them the funds.

Sorry it's not better news.
---
Took 20 minutes to get that screencap and her arm is still doing through the armrest
Dr. Mike's Steak Dinner

35 Starbase Projects done. 715 Projects remaining
Lieutenant
Join Date: Jun 2012
Posts: 45
# 9
08-23-2012, 02:36 PM
we have the same problem with 3 fleetmembers who are unable to put energy credits into the fleetbank.

If they try to put energy credits into the fleetbank, the amount is withdrawn from their personal account. An entry in the fleet protocol is created but the amount of energy credits in the fleetbank remains unchanged.
Lieutenant
Join Date: Jun 2012
Posts: 45
# 10
09-02-2012, 04:00 PM
After the latest Patch the problem was gone.

but with this day it apeared again
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 09:09 AM.