Career Officer
Join Date: Jul 2012
Posts: 44
# 1 Shooter Mode not working
08-04-2012, 01:15 PM
The pseudo FPS shooter mode isn't working for me. Am I alone here? Is this a known bug from this weeks patch? What's going on?
Lt. Commander
Join Date: Jun 2012
Posts: 138
# 2
08-04-2012, 01:54 PM
Works fine for me.
Commander
Join Date: Jun 2012
Posts: 494
# 3
08-04-2012, 04:20 PM
Not sure what you're experiencing... however the glitch I run in to on occasion is that I lose steering/weapons fire. I'm flying (or running) along... or even kneeling... and suddenly I have no steering control and/or my weapons stop firing. I have to click the mouse a couple of times to regain input/control. I wasn't having this problem prior to Season 6 and I'm not have mouse input issues anywhere else, in game or out. Anyone else seeing this? It doesn't seem to happen often... just often enough to be annoying (and always, just a the right moment to nearly get me killed!)
*STO* Itís mission: To destroy strange new worlds, to seek out new life and new civilizations... and then kill them, to boldly annihilate what no one has annihilated before!
Lt. Commander
Join Date: Jun 2012
Posts: 151
# 4
08-04-2012, 04:27 PM
It works for me, except the camera view seems permanently entranced with looking at the sky so I have to hold it down to look at enemies around me.
Career Officer
Join Date: Jul 2012
Posts: 44
# 5
08-04-2012, 07:06 PM
Holy hell. I was pushing the wrong button. I feel dumb. Disregard. Nothing to see here.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 11:57 AM.