Ensign
Join Date: Jul 2012
Posts: 2
Not sure if this has already been covered... searching failed to produce any results similar to my issue.

So I hadn't logged on since the beginning of July, prior to the conversion of moving everything over to ZEN. So now, when I try to purchase ZEN, it tells me that I have to have a character at least level 10 or higher. Um... I have several characters in STO that are Admirals, well above the requirement. When I go through my "Characters" list, it's only showing me a default character I had created back in 2009; a level 1 elf. I can't find anywhere where I can transfer my STO characters over to PWE. Am I missing something? Already submitted a ticket in regards to this issue, but was hoping someone else came across this issue as well and could provide some insight on what the issue is. Could be an issue regarding accounts... since I had an actual separate PWE account that used the same email address as my STO account... but now that they are owned by the same company, maybe the account transfer got botched... not sure.




And just a side note.. it looks like it's now telling me on this post that I've only posted once before... I've actually posted many times in the past, but now my account seems like it's been re-set.
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 182
# 2
07-24-2012, 05:44 PM
shouldve used Google.

https://www.google.ca/search?q=STO+P...ient=firefox-a

to answer ur question, they change the forums and merged it with PWE forums, therefore everyone who had an account prior to the merge had their post count and joined date resetted.

As for combining accounts, I heard it got messy, I wasn't affected so I can't tell you much about it, someone else can answer you, or look up the posts in the link above for more info.
Ensign
Join Date: Jul 2012
Posts: 2
# 3
07-24-2012, 05:54 PM
Figures.. easier to search via Google than within their own forums... thanks for the info. Your right, it did get messy, at least for my account anyways. I was able to find a link finally (was a "cryptic" process itself), that allowed me to manually link my Cryptic account with my PWE account. Looks like it's finally resolved, but damn was that ridiculous.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 03:29 PM.