Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 202
# 31
08-03-2012, 03:48 PM
Yeah...now I can't log into the game...awesome...and I was thinking about buying some more doff slots!!!.....NOT ANYMORE!!!!!!!!!

Edit: got past character selection this time...and am now stuck on map loading!!!! guess the lag is cascading to other sections of the game1
STOP THE
Quote:
Originally Posted by tacofangs View Post
We planned on doing it next weekend, but then we saw your post and were like, "Dude, we should totally move that up a week! Tee Hee!"

Last edited by jam062307; 08-03-2012 at 03:50 PM.
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 415
# 32
08-03-2012, 03:52 PM
Quote:
Originally Posted by jam062307 View Post
Yeah...now I can't log into the game...awesome...and I was thinking about buying some more doff slots!!!.....NOT ANYMORE!!!!!!!!!
Like so many others, we share your pain. Wait 10-15 minutes and try logging in again. The transfers / moves you requested will be completed by then. Seems the fleet bank servers have started to melt down....
I used to have f/x, till my video card took a S9 to the knee...
....but I'm all better now....
Thanks CrypticFrost, CrypticCliff & everyone else involved!
Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 202
# 33
08-03-2012, 03:57 PM
New update...I've not gotten past the character selection screen and have now timed out on map loading screens twice. So my characters are all logged out...but I cannot log in because it cannot load the maps. Awesome Cryptic. I posted about the lag yesterday....awesome job ignoring it until it gets so bad you can't even log in to play the game!
STOP THE
Quote:
Originally Posted by tacofangs View Post
We planned on doing it next weekend, but then we saw your post and were like, "Dude, we should totally move that up a week! Tee Hee!"
Ensign
Join Date: Jul 2012
Posts: 1
While on STO, I was just accepting a fleet invite, and all of a sudden nothing is loading except for my own and other peoples movement, however I couldn't open any new tab, or close any other. The Fleet Invite just stayed on my screen. So after I close the window and reopen it, a message comes up after the window has opened stating "Could not log out one of your existing characters". I waited 1 hour and tried again yet got the same result. I couldn't even access the other character on my account. Anybody know what the problem is and how to fix it?
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 118
# 35
08-03-2012, 04:11 PM
Been having trouble trying to withdraw my EC from the account bank, trying to put stuff in the bank which none of those 2 things have happened yet. So I thought maybe switching instances might speed things up, Bad Idea. Now I'm stuck in the loading screen, it's going very very slow. This UI lag is a huge, huge mess. It's really getting on my nerves.
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,034
# 36
08-03-2012, 04:12 PM
I am experiencing crazy lag on the fleet bank too. Trying to withdraw 5 Nepeta Leaves and it's taking 5 minutes...and still counting.
Subspace Party Nullifier Enthusiast
Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 202
# 37
08-03-2012, 04:14 PM
Finally got my main toon logged in....now loading screens are ridiculously long. A dev response that "we know there's an issue and are working on a resolution" would atleast appease me enough to know they are working on it!
STOP THE
Quote:
Originally Posted by tacofangs View Post
We planned on doing it next weekend, but then we saw your post and were like, "Dude, we should totally move that up a week! Tee Hee!"
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,034
# 38
08-03-2012, 04:17 PM
Also to rebuff what others have stated, zoning is moving at a snails pace as well. I can literally count out the tenths of a percent as they scroll by. I'm gonna do what I need to do then log off for the night, maybe that will help out others.
Subspace Party Nullifier Enthusiast

Last edited by rickeyredshirt; 08-03-2012 at 04:19 PM. Reason: typos, lousy typos
Empire Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 421
# 39
08-03-2012, 04:18 PM
Quote:
Originally Posted by jam062307 View Post
Finally got my main toon logged in....now loading screens are ridiculously long. A dev response that "we know there's an issue and are working on a resolution" would atleast appease me enough to know they are working on it!
lucky you. been trying to login for a 1/2 hour now. Maybe I have to wait for all those failed bank moves to finish first.

Update: only took 45 minutes to get to the character screen.

Last edited by bootyboots; 08-03-2012 at 04:29 PM.
Ensign
Join Date: Jun 2012
Posts: 1
# 40
08-03-2012, 04:19 PM
Same problem here, I was trying to take from my bank, and nothing was happening, so I logged out, and when I tried to log back, it says it can't log out one of my characters.

Still happening...
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 04:41 PM.