Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Career Officer
Join Date: Jul 2012
Posts: 168
# 11
08-06-2012, 02:38 PM
Yeah, these ungodly things came out w/S6.... They never lagged me, at the time, I don't think. They just made it IMPOSSIBLE to see any enemies anywhere near them... Supposedly, they're supposed to be nebulas or something? But they're basically just blinding white blobs of pure FAIL... They REALLY need to be fixed.

I pretty much don't do those grinding mission anymore because of them.

~MG
Lt. Commander
Join Date: Jul 2012
Posts: 194
# 12
08-18-2012, 05:36 PM
They don't need to be fixed, they need to be deleted never to be seen again.
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 180
# 13
08-18-2012, 10:41 PM
Try turning off post-processing, not bloom.
Ensign
Join Date: Jul 2012
Posts: 13
# 14
08-20-2012, 12:15 AM
Those things are so f**king annoying. I already have to deal with lag, and now this? Makes the encounters unplayable for me.
Career Officer
Join Date: Jul 2012
Posts: 574
# 15
08-20-2012, 08:33 AM
I've seen these too.

Mainly in the Borg Red Alert zones, and usually when someone drops a gravity well.

Slows me down, also I seem to get "lost" the in the zone, and can't even see which way is up. Let alone where everyone else is.

Happened yesterday, and I accidently went 1-on-1 with a tack cube..

End result was expected...
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 09:30 AM.