Commander
Join Date: Jun 2012
Posts: 384
I'm experiencing delays, of 1-3 secs, after using the "U" and "B" keys. Also mission prompt pop-up menus, like at the opening of Cure Ground, are difficult to close. There seems to be a delay in response when I click a command.

On a side note I do seem to be experiencing an up-tic of server lag issues also. I fell into the IG plasma for the first time in a long time. I jumped but seemed to get pulled down.

Is anyone else experiencing these issues? Any suggestions? I'm not sure what kind of problem this is.

I've submitted a ticket and attached my tracert and netest results.

Thanks.


Microsoft Windows [Version 6.1.7601]
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved.

C:\Users\****tracert patchserver.crypticstudios.com

Tracing route to patchserver.crypticstudios.com [208.95.185.41]
over a maximum of 30 hops:

1 1 ms 1 ms 4 ms Wireless_Broadband_Router.home [192.168.1.1]
2 9 ms 9 ms 9 ms L100.WASHDC-VFTTP-131.verizon-gni.net [71.178.11
.1]
3 11 ms 14 ms 10 ms G0-12-3-2.WASHDC-LCR-21.verizon-gni.net [130.81.
146.150]
4 9 ms 9 ms 9 ms so-12-1-0-0.RES-BB-RTR1.verizon-gni.net [130.81.
151.230]
5 13 ms 61 ms 11 ms 0.xe-7-0-0.XL3.IAD8.ALTER.NET [152.63.34.201]
6 30 ms 33 ms 30 ms 0.ge-4-3-0.XL3.BOS4.ALTER.NET [152.63.16.34]
7 34 ms 36 ms 34 ms POS6-0.GW5.BOS4.ALTER.NET [152.63.25.69]
8 27 ms 32 ms 28 ms internap-gw.customer.alter.net [65.207.236.58]
9 120 ms 34 ms 51 ms border11.te7-1-bbnet1.bsn.pnap.net [63.251.128.4
1]
10 86 ms 55 ms 36 ms cryptic-3.border11.bsn.pnap.net [216.52.61.78]
11 210 ms 29 ms 145 ms 208.95.185.41

Trace complete.

C:\Users\****


contacting nettest server..
Local IP: 108.56.181.238
Ping: 31.4 msec
Port: 80: 550 KB/sec 18 KB/sec 582 KB/sec 500
Port: 80: 584 KB/sec 17 KB/sec 616 KB/sec 500
Port: 443: 314 KB/sec 10 KB/sec 331 KB/sec 500
Port: 443: 73 KB/sec 2 KB/sec 76 KB/sec 500
Port: 7255: 380 KB/sec 15 KB/sec 403 KB/sec 500
Port: 7255: 469 KB/sec 17 KB/sec 496 KB/sec 500
Port: 7003: 134 KB/sec 5 KB/sec 141 KB/sec 500
Port: 7003: 408 KB/sec 15 KB/sec 432 KB/sec 500
Port: 7202: 463 KB/sec 16 KB/sec 490 KB/sec 500
Port: 7202: 124 KB/sec 5 KB/sec 131 KB/sec 500
Port: 7499: 281 KB/sec 10 KB/sec 297 KB/sec 500
Port: 7499: 54 KB/sec 3 KB/sec 58 KB/sec 500
Port: 80: 53 KB/sec 1 KB/sec 56 KB/sec 500
Idle NIC bandwidth Send: 0 KB/sec Recv: 0 KB/sec
hit return to exit
Joined STO in September 2010.
Career Officer
Join Date: Jul 2012
Posts: 42
# 2
08-11-2012, 10:40 PM
I'm getting the same delays too after this patch which I don't get even when my isp is flaking out. I'm always monitoring my isp and I can't seem to blame this lag on them.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 07:01 PM.