Lieutenant
Join Date: Aug 2012
Posts: 39
# 1 Draguas Lighting Glitch.
08-12-2012, 04:55 PM
I just got the Draguas ship and there's some serious lighting issues with it. My engine glow is to the left, up a little and toward the front of my ship. My beams eminate way to the left or right of my ship, and my flashing lights flash in random spots away from the ship.
  • I've rebooted my computer.
  • I've restarted the game.
  • I've tried a bunch of other ships across multiple characters with no issues.
  • I've tried my laptop (radeon vs nvidia graphics card, windows 7 vs xp).
  • I've adjusted graphics settings.
  • I bought the ship on an alt and he had the same issue.
So it's not my computer since the laptop is a completely different system, it's not a glitch with that character as it's happening on both guys who have it. Not sure what to make of it or how to try and fix it.

Image 1Image 2Image 3
Lieutenant
Join Date: Aug 2012
Posts: 39
# 2
08-12-2012, 05:19 PM
Here's a screenshot I snapped in combat.

Image 4
Ensign
Join Date: Aug 2012
Posts: 2
# 3 Same problem
08-12-2012, 11:40 PM
You should see what happens when you attach the Borg console...8 power nodes floating about 400m off your starboard. It's almost as though each lighting/external effect is bound to a variety of different ship models. There is no rhyme or reason to where the various externals are going to materialize, and the only consistent thing is that EVERYthing is off - in varying axises.

I was shamefully happy to see another Draguas flying around with the same problem, and the pilot and I exchanged gripes. I've lodged a couple of tickets, politely reminding Cryptic that we pay for this ship, but so far static.

Too bad, I'm otherwise very fond of the Draguas.
Lieutenant
Join Date: Aug 2012
Posts: 39
# 4
08-13-2012, 07:33 AM
Well good to know it's not me and just the ship model. Bad to know it's a 'known' issue and hasn't been fixed yet. :\
Ensign
Join Date: Aug 2012
Posts: 2
# 5
08-14-2012, 09:50 AM
Yeah. really disappointed about it here too. Still no word from any of the Dev's on this problem?

Here is my screenshot..Messed Up Draguas
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 03:09 PM.