Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Ensign
Join Date: Jun 2012
Posts: 5
After switching from my Yellowstone runabout the USS Saga to my Odyssey Operations Cruiser USS Endenvour.. the name USS Saga shows up on the ship. But in the hud it shows as USS Endevour.. http://sto-forum.perfectworld.com/im...s/confused.gif

Filed a bug report but any ideas would be appreciated
Lt. Commander
Join Date: Jul 2012
Posts: 118
# 2
08-17-2012, 10:24 AM
You have an ingame screenshot? If would be helpful to see.
Ensign
Join Date: Jun 2012
Posts: 5
# 3
08-17-2012, 10:39 AM
Quote:
Originally Posted by starfleetfc View Post
You have an ingame screenshot? If would be helpful to see.
I don't have the abilty to post attachments but I have screenshots of this
Commander
Join Date: Jun 2012
Posts: 466
# 4
08-17-2012, 11:53 AM
Then upload it to a free image hosting service and provide the URL.

[Unrepentant] Lapo@overlapo: the problem with space STF
is that you can't properly teabag your defeated opponent

Unrepentant: Home of the Rainbow Warrior and the Rainbow Brigade.
Career Officer
Join Date: Aug 2012
Posts: 20
# 5
08-17-2012, 12:04 PM
I've had this happen too switching from my peregrine to my Sov.
Ensign
Join Date: Jun 2012
Posts: 5
Ensign
Join Date: Jun 2012
Posts: 5
# 7
08-17-2012, 05:53 PM
a workaround is by discharging the odyssey and repurchasing it from the C-store
again. At least it was free
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 09:46 PM.