Ensign
Join Date: Aug 2012
Posts: 7
As the title says, my shields are glitched. After finally getting borg shields, their texture is glitched and makes my ship pure black. How can I fix this?
Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 891
# 2
08-21-2012, 05:38 AM
If you are trying the DX 11 video options under advanced settings in your graphics optons, set it back to DX 9, close the game and restart.

A lot of the black textures in game are a result of wonkie DX 11 implementation in the game engine, or you don't have a true DX11 fully supported vid card.

This will probably fix your isue...unless it is something else entirely.
Ensign
Join Date: Aug 2012
Posts: 7
# 3 =D
08-21-2012, 06:40 AM
I don't see an advanced options area in my game...I'm in the "Video" area of the in-game options menu. I think you may be referring to something outside the game. If so, how do I access it?

EDIT: Oh, ok. I'm looking in advanced options (had to check that little box), but I just see detail settings and stuff like that. No DX 11 stuff.

Off Topic: Your signature is awesome.

Last edited by superweegee1; 08-21-2012 at 08:06 AM.
Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 891
# 4
08-21-2012, 08:42 AM
Quote:
Originally Posted by superweegee1 View Post
I don't see an advanced options area in my game...I'm in the "Video" area of the in-game options menu. I think you may be referring to something outside the game. If so, how do I access it?

EDIT: Oh, ok. I'm looking in advanced options (had to check that little box), but I just see detail settings and stuff like that. No DX 11 stuff.

Off Topic: Your signature is awesome.
Off topic: thanks

The first option in the advanced settings is a drop box between dx 9 and dx 11 support. The window doesn't display enough of the text to tell that thou. make sure you click on the top option in the drop box, which should be DX9 support. Apply the changes. And then EXIT the game client and restart it from desktop.

Let me know if that fixes you up.
Ensign
Join Date: Aug 2012
Posts: 7
# 5
08-23-2012, 05:47 AM
I looked, but I don't see the mentioned box. I've included a picture.

http://i.imgur.com/MQINU.png
Ensign
Join Date: Aug 2012
Posts: 7
# 6
08-26-2012, 07:54 AM
I really need help, could someone reply? Thanks!
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 25
# 7
08-26-2012, 04:22 PM
click the troubleshooting right at the bottom its hidden in there, I use dx 11 and i havent had the issues you've had.

have a play on the settings anyway see which suit u.
Ensign
Join Date: Aug 2012
Posts: 7
# 8
08-27-2012, 04:42 AM
I messed with them after I saw your post, but I'm still getting my glitched shields.
Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 836
# 9
08-27-2012, 12:41 PM
It sounds like the ultra rare borg shields that makes your ship black (almost cloaked) and invulnerable to all torpedoes and energy weapons!

You can test this by disabling your shields and going up against a tactical cube.

Go test it and let us know, ok?

Ensign
Join Date: Aug 2012
Posts: 7
# 10
08-27-2012, 01:47 PM
I'm not sure if you're just being funny or if you're a jerk...but either way, no. If your being funny, kk. If your a jerk...well....your a jerk.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 07:07 AM.