Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Empire Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 2,202
# 1 STF queue bug
08-20-2012, 03:18 AM
I just experienced a bug with the STF queue. Unofrtunately I was AFKing a lot so I won't be able to describe all the steps to reproduce the bug but anyway.

I've queued myself for khittomer accord ground elite with My KDF char. I think I missed the first alert popup to engage (I was afk), so I queued myself again and got a "no possible map" error. Since it's not the first time I get this bug, I beamed up since it used to solve the problem before. Then I queued myself again for the same mission and got a 10s timer for an immediate start.

When I finally joined the mission, I wasn't in a team, and there were 5 other players. Basically, we were 6 in the STF, and I got another 10s map leaving alert. But when I joined the queue again, I got this : http://img15.hostingpics.net/pics/78...2082000002.jpg

Then I got the STF leaver penalty for 1h without any timer at the bottom of my pve queue list, and I was still able to see the missions list. I had to log out and in again to see the normal stuff happening.

It happens a few minutes ago.

Last edited by diogene0; 08-20-2012 at 03:21 AM.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 03:04 PM.