Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Ensign
Join Date: Jun 2012
Posts: 6
Please doc i need a miracle cure, For the past say two weeks or more i dont know, i have been experiencing serious frame rate slow downs in maps that have this rather bad looking white blotches like someone has used a paintbrush and painted on this crude white blotch.

This is mainly in the borg daily alert maps that i have seen and its really making for frustrating play experience.

I have reduced my graphics settings taken off some lighting effects and nada. I should have no issues with my computer and i had no issues a month ago playing this game.

now it seems ill have to stop playing these maps, my fear is that whatever "feature " has been added here will be creeping into other maps please dont.

Thanks
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 231
# 2
08-26-2012, 09:08 AM
I know you have messed around with your video setting, but have you tried resetting them to default and visited the systems again. Also look at Bloom settings, I had a problem with that after the recent patch and it works better now.
Empire Veteran
Join Date: Jul 2012
Posts: 21
# 3 Bloom issues in Maps
08-26-2012, 03:25 PM
This was supposed to have been taken care of in the last patch, Aug 23.

"? Updated several maps to remove the overly-bloomy areas."

Try checking the "Bloom" settings like was stated above. If it's still and issue, please file another "Bug report" and try to be specific as to which maps you are having a problem with.
Ensign
Join Date: Jun 2012
Posts: 6
# 4
08-26-2012, 10:17 PM
Hi Bloom is off, thanks still exactly the same.
Lieutenant
Join Date: Jun 2012
Posts: 81
# 5
08-27-2012, 03:11 PM
Just did a Borg Invasion in Alpha Centauri, where's a huge white blotch in it. When facing it, it caused a huge frame rate drop. The recent patch should solved some frame rate issues, but this one I have never experienced before. And i'm NOT going to alter the bloom settings what soever, because something has changed since last patch.
P2W is Pay to Play for me, what else? Duh!
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 08:53 PM.