Lt. Commander
Join Date: Jul 2012
Posts: 130
If yes cryprtic take my $50 and ill take another . ($50 dollers is the exchange )

If no, what a shame
Nova Core
ParadiseKiller

House of Beautiful Orions
Zeadonouse
ToLate
Empire Veteran
Join Date: Jul 2012
Posts: 5,454
# 2
09-04-2012, 11:06 PM
Web consoles? As in, the Tholian Web from the Orb Weaver? I don't believe so.

Commander
Join Date: Jul 2012
Posts: 487
# 3
09-04-2012, 11:06 PM
I'm not sure I follow; how could they 'stack'? I have one, but I don't recall seeing any passive stat bonuses on it (although my memory could be failing me).

Frankly, it sits in my bank most of the time, since it's pretty much useless. I pull it out every now and then for lulz, but that's about it.
Lt. Commander
Join Date: Jul 2012
Posts: 130
# 4
09-04-2012, 11:31 PM
Definition of stack

I have a weaver it comes with console.

If I buy another weaver can I take that console out and put it in my original one.
Nova Core
ParadiseKiller

House of Beautiful Orions
Zeadonouse
ToLate
Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 816
# 5
09-04-2012, 11:55 PM
Quote:
Originally Posted by paradise1killer View Post
Definition of stack

I have a weaver it comes with console.

If I buy another weaver can I take that console out and put it in my original one.
Normally consoles of those types are limited to one per ship. Saying that I have never tested with the web. If they do stack the cooldown might not. Why would you want to stack them?
Commander
Join Date: Jul 2012
Posts: 487
# 6
09-05-2012, 12:17 AM
Quote from in-game item description:
"The Tholian Web Generator can be equipped in any console slot, but only on the Tholian Orb Weaver or the Tholian Recluse Carrier. You may only equip one of these consoles on any single ship."
Empire Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,032
# 7
09-05-2012, 09:50 AM
Quote:
Originally Posted by aethon3050 View Post
Quote from in-game item description:
"The Tholian Web Generator can be equipped in any console slot, but only on the Tholian Orb Weaver or the Tholian Recluse Carrier. You may only equip one of these consoles on any single ship."
I am reading the same thing too.

It's to prevent people from doing what you were thinking of, loading multiple web consoles, and keeping your opponent "webbed" constitently.
Handle: @kirian_darkstar
Registered: Oct/2009 , LTS : Feb/2011
Fleets: Warriors of the Phoenix, Kirian Industries
Three years and still no Captain Klaa hair...
Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 887
# 8
09-05-2012, 09:52 AM
I can't even get one of them to work. Why do you want two?

http://sto-forum.perfectworld.com/sh...d.php?t=377431
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 05:14 AM.