Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 887
# 1 My Tholian Web doesn't work
09-05-2012, 09:45 AM
So I got an Orb Weaver the other day, and I got it all fitted out and took it for a run in Fleet Alert.

A group of ships spawn, I net them in a gravity well and I activate my tholian web console...

...

...

... and nothing happens ...

The console goes on a 3 minute cooldown, and there is no web? Whats up with this?
Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 887
# 2
09-05-2012, 11:24 AM
I have been using it some more and the web "walls" pop really quickly. Does your own weapons fire damage your own web? It shouldn't if it does.

The web should have more hitpoints or more damage resistance or something.
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 380
# 3
09-05-2012, 03:31 PM
its an erratic skill.

1. if you use it and your target is too close to a large object it'll auto collapse and act like a photonic shockwave instead

2. upon forming the "web" just about all enemy npc contacts drop their current targets and fire on the web nodes.

3. in events with high screen clutter ie fleetbase defence 5, or 20 man, (20man is the easiest to recreate the overload of screen clutter) the web either does not show at all or only at certain camera angles.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 08:28 AM.