Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Ensign
Join Date: Sep 2012
Posts: 1
I had it happen to me on the mission where you rescue Ze'mara, and now the Everything Old is New mission where you have to go back to the 23rd century at the Drozana Station. I complete the mission, it gives me the "Mission completed" music, and says something about returning to my own time, I.E the present, as though I had completed the mission and was going to hail Starfleet after I clicked Yes like every single other mission.

But unfortunately, when I got back to the present Drozana Station, my mission only said, "Go to the Drozana Station 23rd century" or something like that. Now I have to do the mission ALL OVER AGAIN. Needless to say, this is incredibly annoying. It is very time consuming, and while I should be leveling up and getting on with my game, I am stuck repeating lengthy missions a second time. Ridiculous!
Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 3,203
# 2
09-07-2012, 08:01 AM
Yup, happened to me on 'second star to the right' mission a couple days ago, but was able to claim mission reward twice as well so It wasn't a total waste of time. On exit from rewards screen was immediately drop back into mars system for a replay.

Weird.
KBF Lord MalaK
Awoken Dead

Contact support @ https://support.perfectworld.com/app/ask
to show your displeasure over the stealth mail attachment nerf
Rihannsu
Join Date: Jun 2012
Posts: 12,140
# 3
09-08-2012, 06:27 AM
hunh, weird. But yeah, claim rewards as soon as they become available. Some misisons do weird things if you wait.
HAIL HYDRA!

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
I can haz joystick!
MMOs aren't charities. Corporations are supposed to make a profit. It's what they do.
Ensign
Join Date: Sep 2012
Posts: 8
# 4
09-08-2012, 07:40 PM
Having the same issue right now with Under the Cover of Night, kind of mad because I really don't want to do it again. Is there anything we can do about this other than doing it again?
Ensign
Join Date: Sep 2012
Posts: 1
# 5
09-14-2012, 05:33 PM
I'm having the same exact issues with Everything Old is New. It's a major pain. This needs to be fixed ASAP.
Republic Veteran
Join Date: Jul 2012
Posts: 142
# 6
09-15-2012, 08:29 AM
Lol I had these issues a year ago .... just LOL they're still there.... serious lolz.... probably someone didn't cross a T somewhere.

Mr T Says : I pitty dah foo' !
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 12:19 AM.