Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Ensign
Join Date: Sep 2012
Posts: 1
I Turn the game on sign in and patches with no problem then i get to the page where you select one of your characters so i pick my character and it starts to log in but it crashes around 45-57% when loading idk how to fix this and i have uninstaled and reinstaled.
Ensign
Join Date: Feb 2013
Posts: 1
# 2
02-09-2013, 08:28 AM
I've the SAME problem, started when i entered a star system (Kerrat) then the game crashed. Now it crashes every time i try and login.

I have tried reintalling and login in with safe mode...
Career Officer
Join Date: Sep 2012
Posts: 558
# 3
02-09-2013, 11:01 AM
The game crashed my ENTIRE computer! Has happened every day and after under an hour of play time...

"The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward." - Rocky Balboa (2006)
Lieutenant
Join Date: Jun 2012
Posts: 39
# 4
02-11-2013, 12:29 AM
Happening a LOT to me today... i get to select a character, and as soon as i picked one, the loading screen comes up, loads to like 40-60% and then i'm back on my desktop again.

Sometimes this never happens, sometimes it happens multiple times in a row, today is such a day i guess.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 07:35 PM.