Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,035
My entry is Hunter@huntsman 11, followed by the entry from 2 other users.

Whenever anyone other than myself drags an item to display in the chat box, it always appears as common white. An example can be seen here: LINK

After hovering the cursor over it, the item then appears with the right rarity color, albeit its a different shade of purple than the items I drag to the box. This can be seen here: LINK
Subspace Party Nullifier Enthusiast

Last edited by rickeyredshirt; 09-08-2012 at 04:38 PM.
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,035
Other rarities are off-color from what I display when I post my items as well.
Subspace Party Nullifier Enthusiast
Career Officer
Join Date: Jul 2012
Posts: 509
# 3
09-08-2012, 07:09 PM
The fleet items that the other person posted are ultra-rare and therefore appear with a different shade of purple. Working as intended.
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,035
# 4
09-08-2012, 07:20 PM
Quote:
Originally Posted by medtac124 View Post
The fleet items that the other person posted are ultra-rare and therefore appear with a different shade of purple. Working as intended.
Not working as intended. No color is displayed at all initially, regardless of rarity.
Subspace Party Nullifier Enthusiast

Last edited by rickeyredshirt; 09-08-2012 at 07:28 PM.
Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 64
# 5
09-12-2012, 03:09 AM
Quote:
Originally Posted by rickeyredshirt View Post
Not working as intended. No color is displayed at all initially, regardless of rarity.
I have also noticed this issue.
-------------------------------------------------------------
President of Alpha Solaris, a Federation fleet.

I used to be Sinsofasolarempire
Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 374
# 6
09-12-2012, 11:40 AM
Quote:
Originally Posted by rickeyredshirt View Post
After hovering the cursor over it, the item then appears with the right rarity color, albeit its a different shade of purple than the items I drag to the box. This can be seen here: LINK
Quote:
Originally Posted by medtac124 View Post
The fleet items that the other person posted are ultra-rare and therefore appear with a different shade of purple. Working as intended.
Quote:
Originally Posted by rickeyredshirt View Post
Not working as intended. No color is displayed at all initially, regardless of rarity.
He was referring to this post you made, yes it doesn't initially look the color it should but as your first post says you also thought this was a bug because it was a diff color purple as it is not, its a fleet advanced item and those have a diff color than the Very rare purples
<a href=http://www.facebook.com/at.cakuzma target=_blank>Shai'la Thunderbird's Facebook Page</a>
Real Join Date: 2009
Shai'la Thunderbird's Facebook Page
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,035
# 7
09-12-2012, 12:02 PM
Quote:
Originally Posted by shailat View Post
He was referring to this post you made, yes it doesn't initially look the color it should but as your first post says you also thought this was a bug because it was a diff color purple as it is not, its a fleet advanced item and those have a diff color than the Very rare purples
Ok. Ummm...thanks?

Yes, I realize this, but it absolutely does not mean it is 'working as intended'.
Subspace Party Nullifier Enthusiast

Last edited by rickeyredshirt; 09-12-2012 at 12:41 PM. Reason: added
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 09:49 AM.