Commander
Join Date: Jul 2012
Posts: 423
I'll just make this short and sweet:

I technically have 2 accounts. The one I'm using right now for forum posting, and one I have that is tied to the game / I pay for.

I've forgotten my password for my ligit account and everytime I try to get a "forgot your password" thing my email nevers gets anything from this site.

Not really sure how to go about this Any thoughts?
EXPLORE.

Dec '07 Account
I EARNED 1000 days...I didn't BUY it! New LTS=Death to Vet.System: 10/10/12 Never Forget
Something should be done for those who cared enough to have a 1000+ day sub.
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 6,416
# 2
10-03-2012, 03:12 PM
Check the Spam Folder incase it went there. Or change the settings so it allows the email to go through.

The only remaining option is to contact PW CSR and see what they can do.
Commander
Join Date: Jul 2012
Posts: 423
# 3
10-03-2012, 03:19 PM
Quote:
Originally Posted by azurianstar View Post
Check the Spam Folder incase it went there. Or change the settings so it allows the email to go through.

The only remaining option is to contact PW CSR and see what they can do.
Yeah, guessing CSR is my next step, though it'll sound like I'm trying to get into someone else's account unless they contact me in-game

I mean I can't even update my payment methods, etc, which is bad haha.
EXPLORE.

Dec '07 Account
I EARNED 1000 days...I didn't BUY it! New LTS=Death to Vet.System: 10/10/12 Never Forget
Something should be done for those who cared enough to have a 1000+ day sub.
Commander
Join Date: Jul 2012
Posts: 423
# 4
10-04-2012, 09:54 AM
Why was my thread moved here...?

Now no mod, etc will see this again..........

This is a serious issue for me and I just get a slap in the face pretty much...wow...now I know I'm screwed.
EXPLORE.

Dec '07 Account
I EARNED 1000 days...I didn't BUY it! New LTS=Death to Vet.System: 10/10/12 Never Forget
Something should be done for those who cared enough to have a 1000+ day sub.
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 2,410
# 5
10-04-2012, 11:24 AM
Quote:
Originally Posted by xenor002 View Post
Why was my thread moved here...?

Now no mod, etc will see this again..........

This is a serious issue for me and I just get a slap in the face pretty much...wow...now I know I'm screwed.
If you really want this issue to be addressed, then you should be posting it on the 'Official' PWE Support Forum located here.. http://techsupport.perfectworld.com/

The STO Forums are only for Peer to Peer comments and advice...
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 02:44 PM.