Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lieutenant
Join Date: Jun 2012
Posts: 53
I have my main character, I was running toward the bank on DS9, and had a crash to desktop. Oh well, restarted the game, same thing. Rebooted the computer, same thing. Ran the check files, logged in, same thing.

Changed characters, and didn't have the problem. Loaded STO on a *different computer altogether*, verified the computer, logged in, THAT machine crashed, with entirely different hardware.

Something about my particular character in that particular place has me broken. Help!

Lieutenant
Join Date: Jun 2012
Posts: 53
# 2
10-12-2012, 12:37 PM
I found suggestions in the troubleshooting guide to open the game in window mode, and got out of that spot. I seem to be OK, but now very leary about being aboard DS9!

Thank you.
Career Officer
Join Date: Jul 2012
Posts: 73
# 3
10-12-2012, 12:40 PM
Same thing has been happening to me.

Three times I crashed logging in at Qo'noS. I finally managed to get ingame and beam to my ship so I flew to Deep Space Nine. Then I had to log for a while and, when I came back and logged in, I crashed. Like you, it appears to be just the one character.

So it isn't just DS9. It's at least in Qo'noS, too
Commander
Join Date: Aug 2012
Posts: 372
# 4
10-12-2012, 02:03 PM
just going through this same thing. Suddenly started happening to me first on Qo'Nos now on DS9. Makes me wonder what they've done to cause this one to start happening.
Republic Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 78
# 5
10-12-2012, 04:42 PM
Yep, 5 crashes, several characters, both factions, several locations.
It's happened to a fleetie of mine too.
Lt. Commander
Join Date: Jun 2012
Posts: 211
# 6
10-12-2012, 04:53 PM
my kdf char crashes when loading in qo'nos. this is gonna suck...
Career Officer
Join Date: Jul 2012
Posts: 1,265
# 7
10-12-2012, 06:38 PM
This must have to do with the missing torso textures today, loading into a ground area results in crashes very often.
Ensign
Join Date: Oct 2012
Posts: 2
# 8
10-12-2012, 09:38 PM
I am having the same issue on Homeworld and DS9. Any response from the devs?
Lieutenant
Join Date: Sep 2012
Posts: 99
# 9
10-12-2012, 11:34 PM
Same here. Happens in mission, SFA, anywhere but sector space.

Any responses yet?
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 07:31 PM.