Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 16
In several of the FTE's and actual missions, when information is to be relayed to the player a little dialog window with the NPC's picture will fly onto the screen and then fly off. There are no buttons on these dialoges, but they allow the NPC to communicate to the player without them having to press any buttons. I am wondering if this is possible in the Foundry? I have searched and searched these forums but could not find this question anywhere.

Thanks !!
Survivor of Romulus
Join Date: Jun 2012
Posts: 2,709
# 2
10-10-2012, 10:28 AM
It is not something available to us at this time. Would be nice to have though, especially if it does not break cloak.
The Foundry Roundtable live Wednesdays at 7:30PM EST/4:30PM PST on twitch.tv/thefoundryroundtable
"I would rather take a chance on getting a change made to the game through positive engagement than know for sure that I got a change made by complaining" -drogyn1701, May 14, 2014.
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 899
# 3
10-10-2012, 05:34 PM
never mind
Community Moderator
Join Date: Jun 2012
Posts: 4,004
# 4
10-11-2012, 12:35 PM
I did see a Foundry mission (I forget the title) that somehow managed to throw text into the notifications area on the HUD... It was just text, not a dialog box with a response button. I've always wondered how that was done.

The only thing I remember about it was the player was conversing with a holographic gorn.
Volunteer Community Moderator for the Star Trek Online forums -- My views may not represent those of Cryptic Studios or Perfect World Entertainment. If you wish to speak to someone on the community team, file a "forums and website" support ticket here, as we are not able to respond to PMs regarding moderation inquiries.
Link: How to PM - Twitter @STOMod_Bluegeek
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,497
# 5
10-11-2012, 12:45 PM
It happens with a reach objective. It only shows text though.

When you add a reach objective you put the objective name and reached text. The reached text is what flies by.
Community Moderator
Join Date: Jun 2012
Posts: 4,004
# 6
10-12-2012, 12:38 PM
Quote:
Originally Posted by zorbane View Post
It happens with a reach objective. It only shows text though.

When you add a reach objective you put the objective name and reached text. The reached text is what flies by.
Ah, that makes sense. Thanks!
Volunteer Community Moderator for the Star Trek Online forums -- My views may not represent those of Cryptic Studios or Perfect World Entertainment. If you wish to speak to someone on the community team, file a "forums and website" support ticket here, as we are not able to respond to PMs regarding moderation inquiries.
Link: How to PM - Twitter @STOMod_Bluegeek
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 12:02 PM.