Ensign
Join Date: Jun 2012
Posts: 15
# 51
10-20-2012, 03:26 PM
I am running Windows Vista SP2 with Chrome and all I have gotten all day is "Gateway is currently undergoing maintance, please try later".
Career Officer
Join Date: Jul 2012
Posts: 223
# 52
10-20-2012, 04:35 PM
i got onto it yet tells me i have no bridge officers ... and as for when you click on your ship shields or weapons if the text telling you about them was say to the right or far left of the page and not directly over your ship you could then read what is stated about that item also maybe info on our starbase or soon embassies now that be cool too .. otherwise its a good work in progress it be cool to see all ships and boffs our captains have also that is if possible..... if i had to rate it so far from 1 to 10 as of now its a 7.5
Lieutenant
Join Date: Jun 2012
Posts: 35
# 53
10-20-2012, 09:59 PM
I've tried logging in on my computer (Windows 7 Ultimate 64 bit, no service packs) and on my B&N Nook Tablet. Both give me "Gateway is currently undergoing maintance, please try later" when I try to login. I've tried loggin in with gibberish once and it told me my login info was incorrect, so I know I'm putting in the correct login info the rest of the time. Not sure if this is a bug or if it really is down for maintenance all the time.
__________________________________________________ ___
Original Username - njdss4 - Original Join Date - July 28, 2008 (Official Forum Launch Date)

Last edited by njdmb30; 10-20-2012 at 10:02 PM.
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 919
# 54
10-20-2012, 11:09 PM
I'm using Windows Vista, Service Pack 2 with Firefox browser 15.0.1 on my desktop computer. The Gateway has performed smoothly for me since I first set it up Friday evening. Although, tonight I did get a down for maintenance prompt through the Gateway itself around 10:20 pm pacific. This was only noticeable for less than 5 minutes.

Overall, I like the foundation for this concept. The Trek-style login and verification was relatively quick and fun. It merely lacked a few audio bells and whistles to pull me in. What are the chances that CBS has access to Majel Barrett's computer voice-overs from TNG or VOY? And would they offer any for purposes of the Gateway? Of course, with a one-click mute feature for those who need discretion while using our various devices.

From Ship Systems, Personnel Files or Accolades, we need an option to Return to Command.
So that we can easily re-select choices within that command. Return to Main Screen should bring us back to the Please Identify Your Active Command. So that we may select again from the list of two or more Captains.

I think the various skill and equipment pop-ups need either 1) more information to fill up the empty boxes or 2) reduced boxes for less than three or four lines of text to keep the Gateway running as smooth as possible through multiple outlets.

A most obvious missing detail are the Captain's Log entries for each command. At a minimum, these should be read-only. The old STO website during 2010 permitted reading as well as writing new ones shared back into the game itself. Again, I'd be happy with read-only.

At some point in the Gateways iterations, I would like to see the option (a choice either way) to make our basic Commands and Captain Logs public for other STO Gateway user's to browse. The sharing between player's was a fun community building element sorely missed by this player.

STO Forum:
Where the Human Adventure is Just Beginning!

Exploring STO Since Pavement.
Admiral Quinn was never over ALL of Starfleet << Link
Give the Art Team time to fix the K't'inga << Link
Rihannsu
Join Date: Jul 2012
Posts: 249
# 55
10-20-2012, 11:27 PM
I wish it would work for me, I click http://gatewaytest.startrekonline.com/
and it just times out for me
Rihannsu
Join Date: Jul 2012
Posts: 249
# 56
10-20-2012, 11:31 PM
After 5 tries it took me to a screen to enter code, still not received email. Ill try tomorrow then, must be down.
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 39
# 57 Ip issue
10-20-2012, 11:40 PM
Ive used the gateway on my tablet, which has a customized ROM runs JB 4.1.1 and the system runs pretty well so far, there's the reported slow and time issues, but i did notice on my account guard emails the ip was none that Ive used, Ive spent a lot of time tracking my dns s and both on my pc and tablets and cant find where this reported ip address is in my system. And its not.

Account Guard seems to be offline atm not giving out ips but i will be de-registering the tablets till i figure out where this ip is coming from if you need any info drop me a email please

Thanks

Jedi

Last edited by mktor; 10-20-2012 at 11:51 PM.
Lt. Commander
Join Date: Jun 2012
Posts: 214
# 58
10-21-2012, 01:39 AM
Very nice! Good work....but Officer station (bridge) is messed up (for me).
1. Showing 3 and 4 comander stations and the wrong officers.
2. Abilities just seem in random order, should be from left to right.

Edit: Using the other link from now on Bugs and Technical Issues

Last edited by goltzhar; 10-21-2012 at 01:57 AM.
Lieutenant
Join Date: Jul 2012
Posts: 42
Quote:
Originally Posted by glover1 View Post
So far utterly CRAP, as allways Cryptic lending on players (CLIENTS) to be their Bug reporters / Quality control. Yes CRAP, maybe in a year or so it will become of any use.
Guess you didn't read the part where this is a BETA-TEST Version. Find a problem and report it, want something Improved report it. Don't like it at all Remove it.

Ultimately within a year will be fine, At least the Journey has begun.

Last edited by soleta63; 10-21-2012 at 01:56 AM.
Lt. Commander
Join Date: Jun 2012
Posts: 214
# 60
10-21-2012, 02:04 AM
Quote:
Originally Posted by soleta63 View Post
At least the Journey has begun.
You are so right......
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 08:59 AM.