Ensign
Join Date: Jun 2012
Posts: 3
# 1 romulan tier 1 no work
10-23-2012, 04:12 PM
romulan reputation tier 1, completed this a few hours ago, but its not let me accept any of the 1st passive skill, pop ups saying, "are you sure you want to do this? Cannot not be undone." click "yes" but the skill is not browning out and no passive skill assigned to me. AM I MISSING SOMETHING? or is it just because its tribble lol
Commander
Join Date: Jun 2012
Posts: 318
# 2
10-24-2012, 01:58 AM
It functioned correctly for me.
Empire Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 41
# 3
10-24-2012, 08:48 AM
I also have the same problem, I have reached tier 1 and completed the upgrade but cannot select the Captain Skill.
Lieutenant
Join Date: Jun 2012
Posts: 36
# 4
10-24-2012, 11:06 AM
workin as intended
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 04:14 AM.