Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Jun 2012
Posts: 104
The image of the U.S.S. Enterprise-A in the Federation Starbase is incorrect. The nacelles and deflector should have their colors switched. This is incorrect and breaks the game's immersion.

A screenshot of the infringing image: http://i.imgur.com/cu4aM.jpg

An image of the accurate U.S.S. Enterprise-A: http://i.imgur.com/mKYzn.jpg

I hope that in the update of Season 7, a lot of these graphical errors will be fixed. I also have a complaint on the quality of the Enterprise-C. It is an obvious copy of the Memory Alpha image. Why not just use the actual image if CBS gives you the rights?
Ensign
Join Date: Jul 2012
Posts: 25
# 2
10-24-2012, 11:07 PM
Quote:
Originally Posted by cakeballs View Post
The image of the U.S.S. Enterprise-A in the Federation Starbase is incorrect. The nacelles and deflector should have their colors switched. This is incorrect and breaks the game's immersion.

A screenshot of the infringing image: http://i.imgur.com/cu4aM.jpg

An image of the accurate U.S.S. Enterprise-A: http://i.imgur.com/mKYzn.jpg

I hope that in the update of Season 7, a lot of these graphical errors will be fixed. I also have a complaint on the quality of the Enterprise-C. It is an obvious copy of the Memory Alpha image. Why not just use the actual image if CBS gives you the rights?
To me, the deflector looks more like the Enterprise-D's deflector, and it never looked like that through Star Trek 6 when the Enterprise-A was decommissioned. I'm kind of surprised that no one else noticed this oversight until now.

Also, the underside of the saucer never looked like that in the movies either.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 01:31 PM.