Republic Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,280
# 1 Game Crashing During Load?
11-01-2012, 10:14 PM
Mine was doing that. Here is how I fixed it:

Force Verify (just be patient. It takes a while. Even if it looks like it isn't doing anything, it is)
Ensure your drivers are up to date.
Ensure the Steam In-Game notifications are disabled (if applicable)
Restart your PC
Load game

I did all of this and was able to get on. Either it was the patch or Windows 8, I'm not sure, but everything is working perfectly now.
___________________________
@Commadore_Bob; Joined Jul 2009; That post count + 20,000
Click on my sig to view Family-Friendly Youtube Videos
I also now have a logo shop. Click my sig!
Click here to watch my STO play-through video series.
Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 4,492
# 2
11-02-2012, 03:12 PM
This happens to me only when loading tribble (which I desperately want to get working for the weekend), I'll try this.
Quote:
Originally Posted by askray View Post
YAY I'M EVOLVED! *drools on his chin*
Quote:
Originally Posted by voporak View Post
Welcome to the STO forums, where the evolutionary clock ticks backwards.
Imperfection - a prequel to Ashkrik23's Perfection
Check out my STO Youtube channel!
Why are you hovering over my signature? Play my foundry missions! :-)
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 01:21 AM.