Ensign
Join Date: Jun 2012
Posts: 13
# 1 Lag
11-02-2012, 12:46 PM
Is anyone experiencing a lot of lag on New Romulus? I usually never have issues with graphics but today I've been having a lot of trouble on the planet.
Ensign
Join Date: Jul 2012
Posts: 12
# 2
11-03-2012, 01:00 AM
yes i have experienced lag in new romulus. This could be just the tribble test server.
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 557
# 3
11-03-2012, 01:53 AM
Yes, me too. LOL. I was thinking about upping my RAM, but if others are having the same issue I won't bother.

For Ship Charts and Videos - STARFISH1.CO.UK
Lieutenant
Join Date: Jul 2012
Posts: 37
# 4
11-03-2012, 03:41 AM
i think it's just a new system and it's loading new stuff alot
Commander
Join Date: Jun 2012
Posts: 259
# 5
11-03-2012, 03:50 AM
I have 6gb of ram the game uses less than a gb my frame rate is about 15fps with max graphics coming down to ten at some points, I have nocticed issues with other new events as well, try turning off reflections in the panel thing helps a bit. My usual frame rate is 20-30fps and as frame rate decreases the less graphical power is required to keep the framrate from dropping at the same rate so there must be a lot of graphics intensive stuff on new romulus.

Starfleet M.A.C.O. KDF Honour Guard
Ensign
Join Date: Jul 2012
Posts: 29
# 6
11-03-2012, 05:43 PM
I'm getting a lot of lag on New Romulus as well.
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 13
# 7
11-04-2012, 03:30 PM
I found the same thing happened when i was on New Romulus. It might be on tribble only. I guess we will see.
Captain
Join Date: Jul 2012
Posts: 507
# 8
11-04-2012, 04:55 PM
Lag made playing an STF earlier impossible. I don't think it's just New Romulus
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 05:19 AM.