Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 2
When i try to copy a character to tribble the message i recieve is " Character transfer failed. Please try again later." anyone else have this problem?
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 688
# 2
10-21-2012, 05:35 AM
Haven't had it, but then, I haven't tried recently. Just to make sure, though:

Have you already got any characters on Tribble? If yes, does your Tribble account have sufficient empty character slots (for the faction of the character you're trying to transfer) to take another one? If no, you might want to try deleting one of them first, or if you have Tribble-zen, buy a few more slots, and attempt to copy the character over again.

If that doesn't apply to you, it's as the site said. Please try again later.
Reave

Last edited by hrisvalar; 10-21-2012 at 05:37 AM.
Ensign
Join Date: Oct 2012
Posts: 4
# 3
10-22-2012, 01:47 AM
Sometimes deleting a Tribble character even though you still have open Tribble slots will help the copy process. Not exactly sure why, but sometimes it doesn't seem to recognize you still have slots.
Commander
Join Date: Jun 2012
Posts: 416
# 4
10-29-2012, 07:23 AM
How many Tribble slots are we allowed to have? At one point I had 4 characters on Tribble, then tried transferring another and couldn't do it. I'm down to 2 and it still won't transfer another character.

Could it be I'm using items and ships Tribble doesn't have or support? (like Fleet Tribble or the Heavy Escort Carrier)
Ensign
Join Date: Aug 2012
Posts: 20
# 5
11-01-2012, 04:54 PM
I don't have character on Tribble and never been to transfer any.
Rihannsu
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,678
# 6
11-02-2012, 09:51 AM
Yup can't copy any of my KDf characters...deleted existing copies from previous testing, but no more copying for me here too. I attempted this several times while the servers were up for more then a week now.
Joined 06.10
PvP 2010-2011
PvP 2012-2013
Lt. Commander
Join Date: Jun 2012
Posts: 214
# 7
11-02-2012, 10:23 AM
Same here... did it once ... but maybe I'll wait a while...(having HUGE lag) almost unplayable

:EDIT There is nothing wrong ... except for the message... try to log in ... and you will see your char... I did

Last edited by goltzhar; 11-02-2012 at 10:30 AM.
Commander
Join Date: Jun 2012
Posts: 416
# 8
11-02-2012, 11:40 AM
I had to ask this on Twitter, and the response I got was 2-fold:

1) You may have to delete an old version(s) of the character to see if that solves it.

2) Make sure you're signed out of the game (and by that, I assume out of the launcher even) when you attempt the transfer.


Aside from that, I don't know what it could be.
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 376
# 9
11-02-2012, 11:53 AM
yeah I've been having this issue as well, can copy over to redshirt but not to tribble. Was going to update with newer versions of my characters.

STO Open Beta member since 2010.
Rihannsu
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,678
# 10
11-02-2012, 11:56 AM
I am signed out of the launcher, when attempting to copy my KDF characters. Still no luck.
Joined 06.10
PvP 2010-2011
PvP 2012-2013
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 06:24 PM.