Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,109
This weapon isn't supposed to be draining energy when firing with another weapon, yet it does. Given the terrible bonuses on this weapon, its a pretty sad weapon without it working.

Has this been acknowledged by devs yet? I see its been reported before, but some mod keeps mistakenly merging it with the FAW bug thread. This is a separate issue. Stop it.
http://sto-forum.perfectworld.com/image.php?type=sigpic&userid=91851990000&dateline=  1341951426
Ensign
Join Date: Jun 2012
Posts: 19
# 2
04-18-2013, 09:18 AM
Quote:
Originally Posted by hravik View Post
This weapon isn't supposed to be draining energy when firing with another weapon, yet it does. Given the terrible bonuses on this weapon, its a pretty sad weapon without it working.

Has this been acknowledged by devs yet? I see its been reported before, but some mod keeps mistakenly merging it with the FAW bug thread. This is a separate issue. Stop it.
hopefully they`ll leave it alone this time for the devs to notice the experimental beam bug report

and just to avoid series of questions or invalid conclusions:
- there have been several tests performed to confirm that the bug exists with several different configurations and beam placements
- yes weapon drains power, it shouldn`t
- no, testing just 1 weapon and saying it doesn`t drain power is not proper testing - currently any weapon ingame when used by itself WILL NOT drain power - the drain takes place as soon as more than 1 weapon is fired at a given time
Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,109
# 3
04-20-2013, 04:55 PM
Any word on a fix for this?
http://sto-forum.perfectworld.com/image.php?type=sigpic&userid=91851990000&dateline=  1341951426
Lt. Commander
Join Date: Oct 2012
Posts: 245
# 4
04-24-2013, 11:22 AM
Just to bump it.
Ensign
Join Date: Jun 2012
Posts: 19
# 5
04-24-2013, 11:58 AM
I`m just wondering, is the complete lack of interest related to the bug being hard to fix or irrelevant to devs? because (I can only speak for myself) It`s annoying to say the least
Commander
Join Date: Jul 2012
Posts: 362
# 6
04-24-2013, 02:31 PM
There are a million-and-one things they need to do. They prioritise. Don't fret, they'll fix it eventually.
Starfleet Veteran
Join Date: Sep 2012
Posts: 1,137
# 7
04-24-2013, 10:24 PM
Quote:
Originally Posted by jstewart55 View Post
There are a million-and-one things they need to do. They prioritise. Don't fret, they'll fix it eventually.
You could be right. On the other hand there are still a good number of relatively easy to fix bugs that have survived three years and counting.
Ensign
Join Date: Jun 2012
Posts: 19
# 8
04-24-2013, 10:42 PM
Quote:
Originally Posted by pwstolemyname View Post
You could be right. On the other hand there are still a good number of relatively easy to fix bugs that have survived three years and counting.
It`s not that I`m expecting that they fix it right away, I`d just be glad to see a dev write a reply "alright, the bug report has been added to the queue, will be fixed as soon as we have resources", because we`re not even sure that the devs are aware that the bug exists and got reported here
Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,109
# 9
04-29-2013, 04:59 AM
Aaaaaanything? An acknowledgement that its a known bug would be super.
http://sto-forum.perfectworld.com/image.php?type=sigpic&userid=91851990000&dateline=  1341951426
Starfleet Veteran
Join Date: Sep 2012
Posts: 1,137
# 10
04-30-2013, 05:07 PM
There is hope. Look at the trible patch notes dated the 29th.

'The Experimental Romulan Plasma Beam Array no longer drains power when using Fire At Will. '
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 11:43 PM.