Survivor of Romulus
Join Date: Jun 2012
Posts: 382
Seems I encountered a bug that has me in a shuttle with all the BOffs that would be available to me as if I were in my Starship. I have provided the screenshot. I beamed up from New Romulus when this bug occurred. I logged off the game and logged back in with the same result. I left the system, same result.

Now this could be quite useful in Shuttle missions, but it should be fixed.

Shuttle Bug
=\/= ================================ =\/=
Centurion maximus92
12th Legion, Romulan Republic
12th Fleet

=\/= ================================ =\/=

Last edited by ravin; 11-03-2012 at 09:11 PM.
Ensign
Join Date: Aug 2012
Posts: 12
I had the same thing occur. I initially noticed it right after selecting a default shuttle. It added the universal ensign boff from my shuttle to my primary ship options.

Switching between ships after this keeps both sets of boffs active.

I've also noticed that there seems to be some issues as to which ship it thinks you are currently in after you've traveled between bridges. Even from my VA cruiser, it dumps me in the shuttle bridge scene when I "visit bridge". From playing around with characters and ship selection, it really seems to be some sort of crossover issue with having two "active" ships (primary + shuttle).
Lt. Commander
Join Date: Jul 2012
Posts: 144
# 3
11-04-2012, 04:14 AM
I think this is a bit more than that: When I first logged into tribble and picked out my default ships I was stuck with my shuttle, and couldn't get my starship. I was at ESD and tried shifting ships at both ends, tried the selector radio button, et al, but I was always stuck with my shuttle. The only way I found to get around this was to dismiss all my shuttles, then I got my starship. I don't dare try to get another shuttle though, because it'll probably reoccur.

For the stations screen, there needs to be separation between the starship & shuttle BoFF stations, I couldn't tell where one ended and the other began.
Ensign
Join Date: Oct 2012
Posts: 18
# 4
11-04-2012, 04:24 AM
I was having a similar problem. I couldn't customize my ship either, it kept showing my shuttle, instead. I solved the problem by getting a type 8 shuttle, and setting that as my default small craft. I was using a Yellowstone class Runabout.

Tribble seems to be having no end of trouble with all of my C/Zen Store unlocks. I was about to search the forum to see if this is a known issue.
Survivor of Romulus
Join Date: Jun 2012
Posts: 382
# 5
11-04-2012, 07:01 AM
I managed to get my ship back by switching it on the bridge of my shuttle, but the universal ensign still remains.
=\/= ================================ =\/=
Centurion maximus92
12th Legion, Romulan Republic
12th Fleet

=\/= ================================ =\/=
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 50
# 6
11-04-2012, 08:23 AM
The only thing I have noticed is that the game thinks I am in my shuttle and so it displays my shuttles name under my hull and when viewing my profile says I am in a Delta Class and not my Tactical escort retro even though I am.

I also discovered it mainly occurs if your default shuttle is alphabetically higher than your main starship.

My ships are:

U.S.S. Blackbird - Delta Class Shuttle.
U.S.S. Manhattan - Tactical Escort.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 02:41 AM.