Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Ensign
Join Date: Jul 2012
Posts: 27
Now that our starbase has hit Tier 3 engineering, I was excited to buy advanced fleet weapons. But I think I may have found an oversight -- there are no advanced fleet transphasic mines! The torpedos are there, and mines of every other variety are also included. Alas the transphasic mines are conspicuously absent. I know it's not an issue of them being too powerful, since I can buy advanced fleet tricobalt mines.

So please make sure to add them into holodeck soon!

Thanks.
Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 813
# 2
11-10-2012, 01:10 AM
Fleet mines are a complete waste of time as they all have DMG on which does not work with mines.
Ensign
Join Date: Jul 2012
Posts: 27
# 3
11-10-2012, 03:25 PM
Quote:
Originally Posted by pottsey5g View Post
Fleet mines are a complete waste of time as they all have DMG on which does not work with mines.
I'm not sure what your reasoning behind that is. If you simply look at a mine without DMG versus a mine with DMGx3 you'll see the stats are affected. Also if you look on the exchange that DMGx3 is the most expensive option you can buy when it comes to mines.... so yeah, I'd say there is a difference.

And in case you were wondering, the consoles DO affect mine damage as well.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 02:44 AM.