Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 121
# 1 G-13 Issues
11-10-2012, 09:00 PM
I was wondering if anybody else was experiencing this issue that has cropped up in the last few months. When playing STO, and only STO, my G-13 controller will occasionally stop responding. Unplugging it, and back in, will immediately fix the problem. This wouldn't be much of an issue, except it always happens as I enter a fight, or in the middle.
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 432
# 2
11-10-2012, 09:08 PM
I had this issue awhile back, make sure your only using the repeat option for the macro timing rather than via the multikey tab if its for a single key or in the multikey tab for multiple keys and not both at the same time. Having the delay set in both is what locks it up.

I have my space bar repeat set to toggle and delay set to 275ms.
Click to visit Subspace-Radio
Twitter | Blog | Original Join Date: Dec 2007 | Gaming Setup | Raptr Profile | Gamer DNA
The opinions expressed in my posts are my own views and do not reflect on any other entity(s) or person(s) I may or may not represent at the time.
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 121
# 3
11-10-2012, 10:29 PM
The only macro I have set up is to distribute shield strength. I will play with the timing on it to see if that has any effect. Thanks for the advice.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 01:35 PM.