Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 375
# 171
02-14-2013, 09:00 PM
Quote:
Originally Posted by kallex76 View Post
This sounds like the same bug that's been on Tribble for months, reported but never fixed. Nice to see that it migrated to the live server now...
I reported it as well and got a responce from branfrakes stating to swich my ship, i did that and it still didnt fix it, so im kinda happy that this ended up on holo as it prooves my point i always thought "Why do we have tribble TEST server if devs dont listen to the bugs we tell them about"

Quote:
Originally Posted by pwebranflakes View Post
It won't, this is a Tribble-only bug that appears when you import a character. If you go to a shipyard and switch out of your ship and then back, it should fix itself. The poster you quoted shows posted this photo: https://sphotos-b.xx.fbcdn.net/hphot...38981893_n.jpg -- there are no BOFF slots, so there would be no trays available to view.

Cheers,

Brandon =/\=

There is another bug that was reported and still ended up on Holo, the stasis pistol

Quote:
Originally Posted by guriphu View Post
Today's patch included a note about the stasis pistol, but the issues noted in this thread are still true. Weapon malfunction still clears the damage immunity without clearing disable, and hypo still does not clear the stasis effect.
it was tested on the TEST SERVER LOL then reported that it STILL DOESNT WORK and still ended up on the holodeck server.....Nice way to tell us that you care about ground bugs and care if we use the tribble test server to help you find bugs that are susposed to be fixed befor they go to holodeck.........

Quote:
Originally Posted by mikiiy View Post
Just went on tribble testing this.
This is NOT working correctly yet.
Weapon malfunction still cancels the invulnerabilty of this pistol, this is a huge pvp issue.
<a href=http://www.facebook.com/at.cakuzma target=_blank>Shai'la Thunderbird's Facebook Page</a>
Real Join Date: 2009
Shai'la Thunderbird's Facebook Page

Last edited by shailat; 02-14-2013 at 09:11 PM.
Lt. Commander
Join Date: Feb 2013
Posts: 104
# 172
02-14-2013, 09:13 PM
-Went to my bridge and tried. No
-Went to my engineering deck and tried with ship selection open. No.
-Transwarped to Earth spacedock and tried with ship selection open. No.
-Changed sector blocks. No.
-It was in a mission sector that I noticed I didn't have them...so...no.
-Changed ships. No.
-UPDATE: Entering a mission room for an active mission and slotting WORKS.

Interesting tidbit: "NONE" seems to be an unacceptable slot state as of this patch, as I can not create empty slots on my other ship. If so, and if the slot is forced into a "NONE" state (I was on a bird of prey doing Doomsday, so my boffs populated that boat's slots and emptied my Escort...forcing those slots into "NONE") then the slot bugs. If that is, in fact, the problem then something passed through QA testing that shouldn't have.

Last edited by hiplyrustic; 02-14-2013 at 10:19 PM.
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,233
# 173
02-14-2013, 09:55 PM
Going to my fleet starbase fixed it for me on live. On test just getting rid of my shuttle and swapping ships worked.
I once again match my character. Behold the power of PINK!

Vice Admiral Space Orphidian Possiblities Wizard
Starfleet Veteran
Join Date: Jul 2012
Posts: 16
# 174
02-14-2013, 10:11 PM
same here, I just picked up the fleet Amby only to not be able to assign BOFFs, WTF?!?

$20 bucks well spent
Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 598
# 175 Yamaguchi Bug
02-14-2013, 10:44 PM
AHHHRRRR ! I am so angry right now. I was soo excited about buying and trying out the Fleet Ambassador. I set everything up from equipment to custom looks. When I got into space and tried setting up my BOFFs, nothing happened. It would not let me fill my BOFF slots with anybody. I can't fly a ship with no BOFFS in it. Why would the Devs rush out something as high level as this ship without checking to see if the damn thing works? Now I have to moth-ball my ship till they address this bug which could be a week from now.
Lt. Commander
Join Date: Jun 2012
Posts: 205
I just bought a Tactical Escort Refit. I cannot assign any bridge officer stations on this ship Zero!! And suddenly half the stations on all my other ships will not assign as well. I tried several combinations of moving items around on the ship. Logging in and out. The problem is persistent and is not going away. I tried this on two characters on the Fed side. Same problem. Now I cannot play STO until this is fixed. I do not want to risk this bug on my other characters!

If anyone knows how to fix this please DO TELL!!


And yes I did submit a ticket on it.
Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,005
# 177
02-14-2013, 11:09 PM
The only solution I've heard for this is switching between zones until it finally lets you assign Bridge officers.
Survivor of Remus
Join Date: Jun 2012
Posts: 47
# 178
02-14-2013, 11:11 PM
again i will post if you are in a fleet you can go to your Fleet starbase system and you will be able to assign your Boffs it worked for me and all my fleetmates that have had the issue

Last edited by finious2; 02-14-2013 at 11:14 PM.
Survivor of Remus
Join Date: Jun 2012
Posts: 47
# 179
02-14-2013, 11:15 PM
again i will post if you are in a fleet you can go to your Fleet starbase system and you will be able to assign your Boffs it worked for me and all my fleetmates that have had the issue
Lt. Commander
Join Date: Jun 2012
Posts: 205
# 180
02-14-2013, 11:47 PM
Quote:
Originally Posted by finious2 View Post
again i will post if you are in a fleet you can go to your Fleet starbase system and you will be able to assign your Boffs it worked for me and all my fleetmates that have had the issue


Thank you! This worked for me. For now at least I can use one ship. I still have my doubts about the rest. We shall see.

Thanks again!
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 03:00 PM.