Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
Survivor of Remus
Join Date: Jun 2012
Posts: 47
# 181
02-14-2013, 11:57 PM
your welcome for those who aren't in a fleet i suggest you have one of your fleeted friends invite you to thier fleet space map
Starfleet Veteran
Join Date: Jul 2012
Posts: 940
# 182
02-15-2013, 12:00 AM
Oh, hey! I see they added a meaningful use for the Fleet Starbase.
Ensign
Join Date: Jul 2012
Posts: 2
# 183
02-15-2013, 12:59 AM
I went to the Breen Invasion Episode and grabbed the mission Cold Comfort. Then I transwarped there and was able to assign my missing BOFF slots.
Lt. Commander
Join Date: Jun 2012
Posts: 208
# 184
02-15-2013, 01:01 AM
Quote:
Originally Posted by finious2 View Post
again i will post if you are in a fleet you can go to your Fleet starbase system and you will be able to assign your Boffs it worked for me and all my fleetmates that have had the issue
This only worked once for me. I went to my other ship. Now I can only assign two stations. What are we paying for anyway?

A bug this wide spread should be fixed before anymore updates. And before anything else they release.

I cannot run around searching for a place that will let me assign stations every time I want to change something.

This needs fixed now!

Wheres my compensation?

Also this has been around since 11-13-2012, 03:12 PM. Why has this not been fixed yet?

This is very Serious!!

This is very severe!

Who at Cryptic and Perfect world is listening to us?

My game is now Completely unplayable.

I would give anything to put it back the way it was!

Does it get any worse then this I think not!

If this happened to everyone they would have to fix it!

What are the magic words to get this fixed?

Last edited by zztoppers; 02-15-2013 at 01:45 AM.
Ensign
Join Date: Nov 2012
Posts: 2
# 185
02-15-2013, 02:07 AM
After reading loads of comments and i am new here. I hd the same problem as many of you peeps. After many log outs and changing systems and all the other random things you can do i just went on to my next mission.

When i got to it and entered the system i needed to be in i just tried to add my bridge crew to their stations and they were allowed to be selected.

I now have all my bridge crew where they are ment to be.
Lt. Commander
Join Date: Jun 2012
Posts: 208
Problem since 11-13-2012, 03:12 PM Last year

http://sto-forum.perfectworld.com/sh...d.php?t=444241

The game in unplayable for many players any NOTHING is being done by Cryptic!!

Please do not move this thread. This is a serious issue everyone deserves to know about. Your game could be unplayble tommorrow and they are doing nothing about it!

Something this serious cannot be ignored!

Last edited by zztoppers; 02-15-2013 at 02:13 AM.
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 2,921
# 187
02-15-2013, 02:16 AM
Everyone knows about Cryptic's non-responses on a huge number of issues.

If I can't play tomorrow due to a game stopper problem, there are many quality MMO's that will be getting my business.

LTS Join Date : September 2010. Boldly going forward because Cryptic forgot reverse.
I am currenty unsupervised, anyone who knows me will inform you that this will likely lead to trouble.=3
As I grind through the valley of XP, I shall fear no nerf.
Lt. Commander
Join Date: Jun 2012
Posts: 208
# 188
02-15-2013, 02:20 AM
Quote:
Originally Posted by de1972 View Post
After reading loads of comments and i am new here. I hd the same problem as many of you peeps. After many log outs and changing systems and all the other random things you can do i just went on to my next mission.

When i got to it and entered the system i needed to be in i just tried to add my bridge crew to their stations and they were allowed to be selected.

I now have all my bridge crew where they are ment to be.
Random selections like this might work. But if you read the thread. Solutions don't work for everyone. And the one that worked for me. Only worked once. Now I am back to broken. And I cannot play until this is fixed. I have this bug on two characters and it is persistent and is not going away.

Its seems since this has been around since last year and nothing is being done.
They will fix less serious issues like re balancing mine powers. But this Bug where we cannot play at all gets ignored because it is not happening to everyone. Goes to show you they do not care about the individual and will ignore this until enough people complain!!

Last edited by zztoppers; 02-15-2013 at 02:22 AM.
Ensign
Join Date: Feb 2013
Posts: 1
# 189 BOFF fix
02-15-2013, 02:21 AM
I had the same problem just after changing ships, the only way i was able to fix this problem was by selecting a ship that i had my boffs already assigned to. i then had to take my boff and assign them to my runabout. after that i changed back to the ship that i wanted to put them on and was able to put only the boff i had assigned to my runabout on the new ship. i had to repeat this process for ever boff i wanted to transfer over to my new ship.

so

1. select old ship with boffs on it
2. assign boff to runabout
3. select ship that i want to assign boffs to
4. assign the boff on runabout to ship

rinse wash and repeat
Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,632
# 190
02-15-2013, 02:22 AM
Actualy the issue in that thread was fixed. Some poeple are having intermittent problems.

The are afew ways to get the system to update and they are all listed in that thread.

I had this problem and was able to fix it without even consulting the forums or support. I just went and switched ships once and the problem was corrected.
Actualy reading things pefore posting will make you look smarter than yelling loudly. Reading comprehension is aparently a lost art.

Not everything you see on the internet is true - Abriham Lincoln
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 11:08 AM.