Lieutenant
Join Date: Jul 2012
Posts: 32
# 1 Change Character
11-14-2012, 05:53 AM
After almost 3 years waiting the best thing of Season 7 was the Change Character button.

All the rest improve made in the almost 3 years they just destroyed.

Commander
Join Date: Sep 2012
Posts: 394
# 2
11-14-2012, 06:22 AM
I know, we can finally jump straight fromone character to another... If we all do what I failed to do last night and remember the Change Character button!!!

I logged off at least 5 times trying to switch between alts, lol.
Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 251
# 3
11-14-2012, 06:37 AM
Guess which feature is currently working for me.
Career Officer
Join Date: Sep 2012
Posts: 2,262
# 4
11-14-2012, 07:44 AM
Quote:
Originally Posted by psymantis View Post
Guess which feature is currently working for me.
If it's working, why the sad face? Or did you mean to say "not working"?

It will take time for some people to get use to the new (but other MMOs have had it for years) switch to character select screen. I accidently logged off once when switching myself.
Lt. Commander
Join Date: Aug 2012
Posts: 159
# 5
11-14-2012, 07:48 AM
It wasnt working last night. When i used the change charcter i was in my kdf. I switched to my fed. And i wa still getting my kdf fleet chats. But i didnt have a fleet chat button for my fed. So logged off and on.
Survivor of Romulus
Join Date: Jun 2012
Posts: 2,424
# 6
11-14-2012, 07:57 AM
What amuses me is they told us on several occasions that changing characters without logging out was impossible.

They also told Foundry authors that it would be impossible to allow us to make NPCs disappear.

So I guess impossible is code for "I'll get to it eventually."
Join the Foundry Roundtable live Wednesdays at 7:30PM EST/4:30PM PST on twitch.tv/thefoundryroundtable

Looking for a Foundry mission for your Romulan character? Look no further!
Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 251
# 7
11-14-2012, 10:21 AM
Quote:
Originally Posted by monkeybone13 View Post
If it's working, why the sad face? Or did you mean to say "not working"?

It will take time for some people to get use to the new (but other MMOs have had it for years) switch to character select screen. I accidently logged off once when switching myself.
I meant isn't working.

I did a full verify and it's working now.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 09:45 PM.