Go Back   Star Trek Online > Support > Graphical and Sound Issues
Login

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lieutenant
Join Date: Jul 2012
Posts: 61
Cryptic...ever since you guys put season 7 in.....the game keeps crashing and i'm sick of it, fix it please!, I'm sick of this!
http://i336.photobucket.com/albums/n337/lightspeedpurple/Star%20Trek/PhoXo27.png
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 520
# 2
11-14-2012, 04:13 PM
Not me.....
1hr of work @NYS Min Wage 7.25 = 725 Zen
725 x 102 (or current exchange rate) DL = 73950 DL <- can you earn that per hour in game?

Join Date: Sep 2009 - I want my changeling lava lamp!
Ensign
Join Date: Nov 2012
Posts: 6
# 3
11-14-2012, 04:38 PM
I'm having this crashing problem too. It seems to be a graphics problem. Before Season 7 I rarely ever crashed, but now it's pretty often. The crashes range from about 10 minutes of gameplay to about an hour or so. I too would like cryptic to look into this problem and see what change they introduced that started this issue.
Survivor of Romulus
Join Date: Jun 2012
Posts: 801
# 4 Specs and Connection
11-14-2012, 07:02 PM
To anyone having this problem:

Post up your system specs and General locations and also internet connection type/speed.

Not saying it couldn't be something on the server side, but the only way to track down the problem if it's the same problem with multiple users is to track down if it's a problem on user side or server side.

Example for specs: (just random stuff for an example"


COMPUTER SPECS:

AMD X6 core processor

32 gig ram

1tb hd (.5 tb freespace)

AMD Radeon 7650 HD graphics card

AMD Graphics Driver 13.1

Windows 7 64-bit



LOCATION AND CONNECTION SPECS:

Location East Coast USA

Cable model 10+ mbs speed


(PS: I've got this subbed on instant e-mail notification so I'll try to help asap)
Ensign
Join Date: Nov 2012
Posts: 6
# 5
11-14-2012, 10:50 PM
Intel duo X2 core

4 gigs ram

250 Gb HD, 48 Gb free

Geforce 9800 gt

Nvidia graphics driver 6.14.13.0142

Windows XP sp 3

Location east coast USA

Internet connection cable 10+ mbs
Ensign
Join Date: Nov 2012
Posts: 9
# 6
11-15-2012, 12:40 PM
all good still crashing wtf?
Career Officer
Join Date: Aug 2012
Posts: 74
# 7 A way to help find a fix
11-15-2012, 03:12 PM
All members who have this, Log in.. Don't move and send a Bug report. Note the system you are using graphics cards and system specs with it.

Discribe when it happened and what exactly happened as you saw it.

If you are a lifetime member like myself, demand a workaround, fix, or the return of your purchase for the game.

THE MOST IMPORTANT PART.

DO IT EVERY DAY!!!! let them know we arn't going away until this issue is resolved.
Stonewall@LordHarconan

Lifetime Member
Vice Admiral of the Omega Family Fleet
(228 members and growing)
Ensign
Join Date: Sep 2012
Posts: 8
# 8 STO Crash
11-15-2012, 04:52 PM
I have a:

Dell 580
4gig RAM
Intel i3 graphic card
Windows 8 Pro
On both servers, Live and Tribble
On Tribble I was playing "For Bajor" disabling the sensors on DS9
and on the Live server I was playing "War is Good for Business"
Ensign
Join Date: Sep 2012
Posts: 8
# 9 possible fix
11-15-2012, 05:04 PM
I don't know if this is a fix or what but I found a way to "bypass" the issue.

This is what I did. I started STO as a window, then I maximized the window. I have not yet had any issue like I was having, I'll let you know if anything happens
Ensign
Join Date: Sep 2012
Posts: 8
# 10 nope
11-15-2012, 05:35 PM
Ok, good things don't last. I got through the scenario I was playing, "War is Good for Business", but when I started the next level this is what happened.

The screen blinked, good thing there were not weeping angels here, then the screen darkened the got bright, then it got dark then bright again. Then the game started up with the blinking again. Wish is would make up its mind.

Sorry folks
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 04:49 AM.