Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 4,787
Before S7, everything worked fine. After S7, my game crashes on the second loading screen. Verify all files does nothing. I checked for updates on my graphics card. I even uninstalled and reinstalled the game.

It still doesn't work. I don't see what I can do at this point but look at my screenshots of STO and listen to the bagpipes play...
Quote:
Originally Posted by askray View Post
YAY I'M EVOLVED! *drools on his chin*
Quote:
Originally Posted by voporak View Post
Welcome to the STO forums, where the evolutionary clock ticks backwards.
The Forgotten Battle - a new Foundry mission
Check out my STO Youtube channel!
Why are you hovering over my signature? Play my foundry missions! :-)
Lt. Commander
Join Date: Jul 2012
Posts: 135
# 2
11-17-2012, 09:26 PM
it's just you my friend. I've had connection issues since S7, but it seems worse on KDF. That side is so bugged, and the disconnection I hope will be fixed with the next patch on Thursday.
Career Officer
Join Date: Aug 2012
Posts: 74
# 3 Information
11-18-2012, 07:26 AM
Please give us information pertainin to your graphics card, and how does it crash do you get a error code or a pop up?
Stonewall@LordHarconan

Lifetime Member
Vice Admiral of the Omega Family Fleet
(228 members and growing)
Ensign
Join Date: Nov 2012
Posts: 5
# 4
11-18-2012, 12:39 PM
does same for me but just seems to hang on 2nd loading screen no error messages or anything PC still works like in background just does nothing from 2nd screen like
Ensign
Join Date: Nov 2012
Posts: 5
# 5
11-18-2012, 05:45 PM
i clicked options on the launcher and selected safe mode and worked 1st time - not sure if work for you but maybe worth a try
Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 4,787
# 6
11-18-2012, 06:12 PM
What exactly does safe mode do? I want to try it, I guess it's safe to use.
Quote:
Originally Posted by askray View Post
YAY I'M EVOLVED! *drools on his chin*
Quote:
Originally Posted by voporak View Post
Welcome to the STO forums, where the evolutionary clock ticks backwards.
The Forgotten Battle - a new Foundry mission
Check out my STO Youtube channel!
Why are you hovering over my signature? Play my foundry missions! :-)
Ensign
Join Date: Nov 2012
Posts: 5
# 7
11-19-2012, 04:55 AM
not sure to be honest - i think i had my graphics settings set too high in-game and i take it safe-mode reset them, but don't quote me on it - cause i have no clue really.
Lieutenant
Join Date: Jun 2012
Posts: 60
# 8
11-24-2012, 07:23 PM
Sir your best bet imo is to DL and install sto through steam,im saying this cause cryptics file checker is garbage, and steams isnt.before i did the above i did have similar issues before s7 at random.i would also recommend to use a program like ccleaner to clean out any bad registry entries for sto. ccleaner is freeware btw.
The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not. - Thomas Jefferson
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 12:42 AM.