Ensign
Join Date: Jun 2012
Posts: 3
# 1 This no way to run an MMO
11-21-2012, 10:09 AM
Seriously, disconnected after every attempt to login? PWE/Cryptic pull your heads outta your you know whats and get this damn game working...I know I am just an "F2P" player, but come ON...I have to go to work in 3 hours....Do your damn jobs and get this game working for the love of GOD...
Ensign
Join Date: Aug 2012
Posts: 2
# 2 Yeah, this is very upseting
11-21-2012, 10:14 AM
I just want to play with no problems..
HEROI@birmingshire
Ensign
Join Date: Jun 2012
Posts: 3
# 3
11-21-2012, 10:18 AM
Quote:
Originally Posted by birmingshire View Post
I just want to play with no problems..
Same here, hence the point of my post, LOL
Republic Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 24
# 4
11-21-2012, 12:44 PM
Don't be a jerk. This was unexpected and the disconnects are happening because the zones that people are in are crashing. If you want to stay in, go to your bridge. from there you can queue up for pve events. I'm sure they are working on it asap, and your remarks don't help.
Ensign
Join Date: Nov 2012
Posts: 5
# 5
11-21-2012, 01:01 PM
Well, shadowgirl, I can't even log in. Don't know if they are working on that problem... :-/
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 715
# 6
11-21-2012, 01:30 PM
Quote:
Originally Posted by shadowgirl View Post
Don't be a jerk. This was unexpected and the disconnects are happening because the zones that people are in are crashing. If you want to stay in, go to your bridge. from there you can queue up for pve events. I'm sure they are working on it asap, and your remarks don't help.
Name calling is against forum rules, ...... NOT that this matters much round here anymore

If you can break forum rules, I see no reason why others can't voice their opinions, dreadful as they may be.
"And at Warp 10, we're going nowhere mighty fast."-Scotty
Republic Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 425
# 7
11-21-2012, 02:36 PM
Not having any connections issues here. Have you tried running the verify in the launcher, might be a bad patch if you tried patching up right as the servers came back online (they often don't seem able to handle the patching load right after a reboot, therefore, bad patch).
"If everyone used Macs, we'd be working on how to get to Alpha Centauri rather than how to get to Mars."
Commander
Join Date: Aug 2012
Posts: 471
# 8
11-21-2012, 02:55 PM
Personally I can't even load the launcher. It says its trying to autoupdate the launcher but it doesn't work.

Whatever this problem is, its not something I can fix on my side. It needs an update on cryptics system.
Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 251
# 9
11-22-2012, 01:35 PM
Quote:
Originally Posted by shadowgirl View Post
Don't be a jerk. This was unexpected and the disconnects are happening because the zones that people are in are crashing. If you want to stay in, go to your bridge. from there you can queue up for pve events. I'm sure they are working on it asap, and your remarks don't help.
Considering server problems have been going on as long as the game has (with varying degrees of severity and very little acknowledgement from staff) I don't have the same confidence you do. The game can be great when it works but the amount of problems it has really lets it down.
Ensign
Join Date: Nov 2012
Posts: 1
# 10
11-22-2012, 02:23 PM
Ive Been Playing This Stupid Game For 2 Years What Is The F*****g Deal C$ryptic. I Was A Paying Customer Before It Was F2p And I Still Put Money Into Your Game So You Can Sit Back And Be Lazy Without Fixin S**t! Do Your F*****g Jobs And Stop These Server Crashes They' Are Getting Old!!!!!!
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 06:29 AM.