Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,502
The left impulse engine FX (meaning ALL "effects" that use the impulse engine hardpoints) have different XYZ coordinates and scales.

result: impulse engine trails are always thicker on the right engine:

http://i.imagebanana.com/img/z1iwie8...1122181704.jpg

and the icons above the engines if you activate Emergency Power to Engines look like this:

http://i.imagebanana.com/img/xm2bmm2...1122181730.jpg


I have used this Ship for 3 Years now, upgraded the original T5 Sovereign to the Regent Class and am waiting for a Fleet Version of it.
I have won 1st Place in a Ship Custumization contest hosted by Tribbles in Extasy TrekRadio show and got a Galor Class because they liked what i did with my Ship!

I have bug reported this visual annoyance plenty of times, iv'e seen other Threads highlight this issue from other users, so i'm not alone.


Which Dev do i need to PayPal Beer Money to get this fixed?
Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 324
# 2
11-22-2012, 10:57 AM
I used to use that exact same ship design! The Imperial neck just looks right with the Noble saucer.

I've posted this bug at least twice on the forums, it's been a definitely-known issue since the Aegis set was introduced but I've never seen anything about a plan to fix it, unfortunately. I can't imagine it would be difficult, since it's just a scale issue, but I have no modeling experience so I can't say that with any certainty. Older ships just don't get graphical passes since the creation of newer ships is higher priority.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 12:00 AM.