Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 3,054
# 1 Does New Romulus load poorly?
11-25-2012, 03:08 PM
I'm wondering if this is an issue with my comp or if it's affecting everyone. New Romulus loads very poorly. I see all the trees and plants load 2 or 3 seconds after I spawn. It's similar with the cut scenes. I see the characters load sometimes after they start to speak.

And the initial fly-through camera work that introduces New Romulus is really choppy. I get to watch the landscape slowly load in each screen.

Are these issues affecting everyone, or do I need a new comp?
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,475
# 2
11-25-2012, 03:17 PM
New comp =/= good comp of course. I'm running a GTX 560 ti, a recent generation card, and it can be the same story. I can render the entire China Town scene from Hitman Absolution without issue (and high frame rate) at max graphic options (this scene has hundreds of people and environmental clutter), yet I can get slow loading in Cryptic games where characters literally have no face for a second, until I see them being built up by the GPU.

Its so odd. Plus, Season 7 appears to have broken the Distance Detail render slider in the graphics menu. It will constantly reset to 100% (as opposed to the max of 200%), causing a very noticeable lack of detail... at distance.
nynik | Join Date: Dec 2009
<Dev> Oaks@dstahl: *checks for CBS listening devices in the office*
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 12:33 AM.