Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 19
Hello,

it is not possible to choose the screenresolution & refreshrate for fullscreen mode with the ingame drop down menue. There are options for 1920x1080@60Hz but it is not possible to activate this, it allways stays at @30Hz with fullscreen.

Yes i know there is another ingame menue to set the refresh-rate and i 've set this to 60Hz, but when i change between "windowed fullscreen" & "fullscreen" during gameplay the fullscreen mode allways stays at @30Hz from then and i have to restart the game to get @60Hz again.

Any help? Bugfix?

Cheers,
Maledicus.
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 440
# 2
06-25-2012, 12:45 AM
Run the latest Dx11 installer, reboot the system, force verify the game files. That's how I fixed mine when the issue cropped up last
Click to visit Subspace-Radio
Twitter | Blog | Original Join Date: Dec 2007 | Gaming Setup | Raptr Profile | Gamer DNA
The opinions expressed in my posts are my own views and do not reflect on any other entity(s) or person(s) I may or may not represent at the time.

Last edited by th3xr34p3r; 06-25-2012 at 12:48 AM.
Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 745
# 3
06-25-2012, 12:49 AM
On the Video options screen click "troubleshooting" and make sure "Limit Frame Rate" isn't set to 30.
__________________________________________________
"I weary of the chase. Wait for me. I shall be merciful and quick."
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 19
# 4
06-26-2012, 12:42 AM
Thx for your answers.

Quote:
Originally Posted by beezle23 View Post
On the Video options screen click "troubleshooting" and make sure "Limit Frame Rate" isn't set to 30.
I'm still playing the game @60Hz in fullscreen mode, and LFR is set to 60. The problem as described is that i'm not able to change to 60Hz in the menue where one choose the resolution & refreshrate, and whenever i switch between fullscreen & windowed fullscreen i'm no longer able to get 60Hz in fullscreen and i have to restart the game.

Best regards.
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 2,329
# 5
06-26-2012, 11:01 AM
What kind of display are you using. 30Hz is the refresh rate of a 1080i display, while 60Hz is 1080p. So which one is your display set for?
Ensign
Join Date: Nov 2012
Posts: 1
# 6
11-29-2012, 11:18 PM
Does any know how to fix this I've did all the above and the problem still persist.
Ensign
Join Date: Nov 2012
Posts: 4
# 7
11-30-2012, 12:35 PM
Have you guys actually read what the problem could be??? screens running with 1080i is at 30Hz.......... THINK ABOUT WHAT THAT MEANS. If you have a 1080i screen, maybe see if you can change the settings of the screen???
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 09:28 PM.