Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 737
In the foundry editor, a great many objects are very 'white' shapes. this is at least in my case giving me issues with 'snowblindness' trying to make things work right when aligning them because white border on white border...is annoying
Survivor of Romulus
Join Date: Jun 2012
Posts: 3,228
# 2
12-05-2013, 06:39 PM
Here's a screenshot:

http://starbaseugc.com/wp-content/up...erabbitobj.png
The Foundry Roundtable live Wednesdays at 7:30PM EST/4:30PM PST on twitch.tv/thefoundryroundtable
Forums are like Sanctuary Districts, complete with Gimmes, Ghosts and Dims.
Lt. Commander
Join Date: Apr 2013
Posts: 188
# 3
12-07-2013, 01:09 PM
It's a mess, isn't it. Have they been fooling around with the skins or what?
They still appear fine in the object re-costume window and on the map.
When death strikes on New Venus
It's up to you to heal, dechipher, or fight to uncover the truth
Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 3,071
# 4
12-07-2013, 02:36 PM
Wow. More than ever, I miss those green squares.
Captain
Join Date: Aug 2013
Posts: 6,543
# 5
12-07-2013, 02:49 PM
Yeah, I was wondering about that. I've got a spot on the map "Starbase 32 and Clarus System" in "Bait and Switch, Part II" (ST-HUJ8TR2HG) that's basically one huge white splotch because of a K-7 covered in nebulas.

It appears to be a bug limited to the object placement map. It looks fine when you go to preview.
Useful Links for Foundry Writers | STO standalone installer

Quote:
We therefore commit his body to the deep, to be turned into corruption, looking for the resurrection of the body when the stars shall give up their dead.
Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 3,071
# 6
12-08-2013, 06:11 PM
I was thinking of tweaking this set:

http://starbaseugc.com/wp-content/up...hiteout003.jpg

But it looks like this in the editor:

http://starbaseugc.com/wp-content/up.../whiteout2.jpg

I might as well be building blind with nothing but the loc command.
Cryptic Studios Team
Join Date: Aug 2012
Posts: 1,460
# 7
12-09-2013, 11:28 AM
Thanks for the reports.
Captain
Join Date: Sep 2012
Posts: 1,761
# 8
12-09-2013, 09:00 PM
2013 has been a terrible year for the foundry. First we lost a working search menu, then we lost costume import. Then the foundry was buggy and slow from June til September now this bug....

Please Cryptic put some more dev time into the foundry. We are really being beaten up over here!
Play more STO Foundry! (You can thank me later.)

A TIME TO SEARCH: ENTER MY FOUNDRY MISSION at the RISA SYSTEM in the SIRIUS SECTOR
Rihannsu
Join Date: Jun 2012
Posts: 17,472
# 9
12-09-2013, 09:24 PM
Hmm... well.... while they're at it... could you fix the generic colony buildings too? They currently show up as a handful of white tarps....

On the upside... Cardassian buildings are affected to a lesser extent than most. some parts of cardie buildings show up as tan instead of white!
HAIL HYDRA!

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
I can haz joystick!
MMOs aren't charities. Corporations are supposed to make a profit. It's what they do.
Captain
Join Date: Jul 2012
Posts: 4,134
# 10
12-09-2013, 09:30 PM
On the bright side (no pun intended), the forcefields are still invisible !
Oh wait, that's not a bright side after all.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 09:23 PM.