Former PWE Community Team Lead
Join Date: Jun 2012
Posts: 9,046
# 1 Friday Screenshots Available
12-07-2012, 12:00 PM
We've added 8 screenshots to the screenshot gallery. We hope everyone is enjoying Q's Winter Wonderland!


Link to the gallery.
Brandon "BranFlakes" Felczer | Former Community Team Lead for Perfect World Entertainment
Lt. Commander
Join Date: Jun 2012
Posts: 176
# 2
12-07-2012, 12:22 PM
So when are you going to fix the website for Chrome users so we can see these wonderful screenshots you take the time to take Brans?
http://stosignatures.ufplanets.com/Thomas45-STO.png

{UFP}Thomas45 - Thomas Nixon U.S.S. Majesty Unbound
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,978
# 3
12-07-2012, 12:46 PM
Quote:
Originally Posted by thomas12255 View Post
So when are you going to fix the website for Chrome users so we can see these wonderful screenshots you take the time to take Brans?
Um, I'm using the Google Chrome browser and have no issues viewing the screenshots posted. (Version 23.0.1271.95)

You may want to see if you need a Chrome or possibly a Java update.
Formerly known as Armsman from June 2008 to June 20, 2012 http://sto-forum.perfectworld.com/image.php?type=sigpic&userid=91861979000&dateline=  1340755546
PWE Drone says: "Your STO community as you have known it is ended...Display names are irrelevant...Any further sense of community is irrelevant...Resistance is futile...You will be assimilated..."
Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 744
# 4
12-07-2012, 02:18 PM
Quote:
Originally Posted by crypticarmsman View Post
Quote:
Originally Posted by thomas12255 View Post
So when are you going to fix the website for Chrome users so we can see these wonderful screenshots you take the time to take Brans?
Um, I'm using the Google Chrome browser and have no issues viewing the screenshots posted. (Version 23.0.1271.95)

You may want to see if you need a Chrome or possibly a Java update.
I also have weird issues with Chrome at home, but not at work. Clearing the cache worked temporarily, but it's back to not showing images. Chrome at work displays them just fine though.

Post issues here: http://techsupport.perfectworld.com/...ead.php?t=2261
Join Date: July 29 2008
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 03:28 PM.