Ensign
Join Date: Oct 2012
Posts: 9
Hi there recently I have got a tribble test server character called Alto. As an admiral on the holodeck server i have 6 bridge officers and in one mission i got a jem'hadar tactical officer. I am fine with my current bridge officers and i was wondering if i could transfer the jem'hadar or even one of my current two tactical officers (transphering the Jem'hadar would be prefrable) to Alto on the tribble server. I don't know if this is possible but if it is can someone tell me- many thanks abba2566
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 423
# 2
01-04-2013, 10:12 AM
Quote:
Originally Posted by rileypasty View Post
Hi there recently I have got a tribble test server character called Alto. As an admiral on the holodeck server i have 6 bridge officers and in one mission i got a jem'hadar tactical officer. I am fine with my current bridge officers and i was wondering if i could transfer the jem'hadar or even one of my current two tactical officers (transphering the Jem'hadar would be prefrable) to Alto on the tribble server. I don't know if this is possible but if it is can someone tell me- many thanks abba2566
Just copy your character over to tribble again and select that character and you will havebthe updated equipment and officers
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,483
# 3
01-04-2013, 10:20 AM
If I understand you correctly, your saying you don't have a character on Holodeck called Alto who has a Jem'Hadar ship in his inventory/equipped. If you still have the ship in your inventory on one of your holodeck characters, then you can copy across that character here: http://sto.perfectworld.com/community/tribble-test

Then you should be able to use the account bank or mail system on tribble to mail the ship to Alto.

However, if it is already bound/in use on holodeck, then you can not give it to Alto. You can however, copy across the character that it has been unlocked on.

Remember you will have to delete the old "mirrored" copy of the holodeck character on tribble before a new updated copy to tribble will work.
nynik | Join Date: Dec 2009
<Dev> Oaks@dstahl: *checks for CBS listening devices in the office*
Ensign
Join Date: Jan 2013
Posts: 1
# 4
01-07-2013, 08:44 AM
here is what i am trying to do my brother has 2 sto accounts he wants to combine the 2 accounts into one his lifetime account is that possible
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 07:47 AM.